dajcie znać kiedy bo ja też się wybieram nad morze w lato tylko że do Rumii <ok>Gruszka pisze:Jak będziesz to daj znać, podjadę na pogaduchy <ok> <ok> <ok>
[lubelskie], zlot! parking Karp k. Zamościa, 12-06-2011r
Zapodaję grafikę Zawsze coś:
kod:
kod:
Kod: Zaznacz cały
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/508/zlotw.png/][IMG]http://img508.imageshack.us/img508/893/zlotw.png[/IMG][/URL]
Kurczaczek niestety mam w sobotę wesele więc nie wiem czy będę w stanie jechać ale postaram się znaleźć kierowcę i być a jak nie to trochę na weselu sobie odpuszczę :idea: Muszę przyznać, że pomysł z 1/4 mili jest super i parking chyba nawet może by pasował bo jest dość spory. Lokal gastronomiczny jest ze 300m dalej i dzieli go od parkingu las więc może siary by nie było. Albo może po prostu przydzwonić na komendę, że coś takiego byśmy chcieli zrobić i czy by się zgodzili <ok>
-
- Forum Audi 80
własnie na tej laurce widac ze spory ten parking :mrgreen: to mozna by cos wykombinowac z tym 1/4 mili a jezeli chcielibysmy dzwonic na komende to trzeba by bylo miec taka tasiemke zeby zagrodzic wszystkie wjazdy. kolo mnie jest plac co dookola sa mieszkania i pare chlopakow wzielo scigawy zagrodzili ta tasma teren i sie wsciekali na nich a policja przyjechala popatrzyla sie i pojechala :mrgreen: tak wiec mnie sie wydaje ze jakby byla ta magiczna tasiemka to by to wszwstko zalatwila. ja nie mam tostepu do takiej tasmy trzeba by moze z jakiejs budowy zwinac <ok> albo jakos zalatwic
Zawsze jak jeżdżę w niedzielę co 2 tyg na uczelnie to ten parking jest wiecznie pusty. Zresztą na tygodniu jest podobnie. A poza tym to tranzyt w tym kierunku nie leci bo ta droga na Zosin idzie a tam jest przejście dla osobówek. :mrgreen: Tyle, że nie wiadomo jak kwestia prawna czegoś takiego wygląda. Czy oddzielenie taśmą wystarczy? Może się mylę ale pewnie żeby nawet innym częściowo zamknąć parking do celu przeprowadzenia takiej imprezy to potrzebna będzie zgoda zarządcy parkingu bo chyba inaczej to misiaki się pewnie czepią ale gdyby tylko taśma wystarczyła to spoko by było. Można by nawet do eski dać znać żeby nagłośnili i na jakieś lokalne portale jako zaproszenie i ludzi może by się trochę zjechało <ok> Tylko nie wiem czy nie zapędziłem się w tej mojej wizji :roll:
-
- Forum Audi 80
- jacek199315
- Forum Audi 80