Koszulki klubowe - projekty, propozycje, dyskusja.
Śmieszne rozmiary. Takie chińsko wietnamskie :roll: To ja bym chciał namiot klubowy może wtedy się zmieszcze :mrgreen:
Można jakieś zdjęcie ich? Zwłaszcza damskich, bo chyba są z gołym brzuchem, patrząc z wymiarów. Jak to ta firma wrzućcie skopiowane zdjęcie które konkretnie to są.
Moja Ania ma 178 wzrostu i koszulkę 49 szer. 57 dł. , taka sięga równo do pasa i ideał na szerokość. Jak ja mam wybrać coś z tych wymiarów? Będzie szerokość worka i długość ciut za mała, lub szerokość git i krótka ponad pępek.
Coś czuje że się nie powiedzie zakup
Można jakieś zdjęcie ich? Zwłaszcza damskich, bo chyba są z gołym brzuchem, patrząc z wymiarów. Jak to ta firma wrzućcie skopiowane zdjęcie które konkretnie to są.
Moja Ania ma 178 wzrostu i koszulkę 49 szer. 57 dł. , taka sięga równo do pasa i ideał na szerokość. Jak ja mam wybrać coś z tych wymiarów? Będzie szerokość worka i długość ciut za mała, lub szerokość git i krótka ponad pępek.
Coś czuje że się nie powiedzie zakup
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Git majonez.kubik pisze:Czyli że tak <cieszy>
Tylko że czcionka dupna. Ja bym normalnie dał jakiegoś prostego Comic Sans z małymi i dużymi literami bo spajki zaraz się obrazi że one chce małymi a nie DUŻYMI.
zresztą "eSPe" lepiej wygląda niż "ESPE". heheheh
Spoko. Mogę pomóc. Więc w razie co ślij listę i wykaz komu co.kubik pisze:Jak się okaże że ja mam na te wszystkie nicki robić projekt to masz już zajęcie na pochmurne dni :mrgreen:
To zostało zauważone już z samego rana https://audi80.pl/koszulki-klubowe-i ... 861,30.htm 5 post od góry ja rozumiem że wymiary są zapożyczone ale można by to zmienic bo nam się forumowe dziewczyny wystraszą że są "szersze niż dłuższe" <ok>Lucazzz pisze:IC69, a mi sie jednak wydaje ze w tej tabelce która pokazał Kubik z Damską rozmiarówką jest jakis błąd, tzn zmienione sa dane z "szer" na "długosc" i na odwrót. wtedy by sie zgadzało wszystko, nawet z tym zmienionym damskim krojem...
Już nie ma tych pokręconych rozmiarów.GSF pisze:To zostało zauważone już z samego rana https://audi80.pl/koszulki-klubowe-i ... 861,30.htm 5 post od góry ja rozumiem że wymiary są zapożyczone ale można by to zmienic bo nam się forumowe dziewczyny wystraszą że są "szersze niż dłuższe" <ok>Lucazzz pisze:IC69, a mi sie jednak wydaje ze w tej tabelce która pokazał Kubik z Damską rozmiarówką jest jakis błąd, tzn zmienione sa dane z "szer" na "długosc" i na odwrót. wtedy by sie zgadzało wszystko, nawet z tym zmienionym damskim krojem...
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt: