[Audi 80 B3] białe b3 od Taktownie
Z przednimi nie ma problemu, praktycznie nie ma różnicy od seryjnych szyb. Z tyłem jest troche gorzej, ale folia jest wysokiej jakości i charakteryzuje się dobrą przejrzystością od środka więc nie ma tragedii. Spokojnie można cofać patrząc się do tyłu przez tylną szybę, trzeba tylko troche wytężyć wzrok
No, przekonuje się do tego zderzaka S2 bez maski B4 :mrgreen:
Ale czy w czarnym macie będzie dobrze wyglądał? W ogóle to w jakiej konfiguracji pomalowalibyście białą B3 ze zderzakiem przednim S2, progami i tylnym zderzakiem kamei ? Ja myślę nad czarnymi zderzakami i progami a reszta nadwozia biała perła, bo jakoś nie widzi mi się wszystko w kolorze.
No i jeszcze coś takiego rozkminiam, ale to chyba bez sensu jak będzie taki świeży ładny biały lakier żeby doły malować na czarny mat?
Ale czy w czarnym macie będzie dobrze wyglądał? W ogóle to w jakiej konfiguracji pomalowalibyście białą B3 ze zderzakiem przednim S2, progami i tylnym zderzakiem kamei ? Ja myślę nad czarnymi zderzakami i progami a reszta nadwozia biała perła, bo jakoś nie widzi mi się wszystko w kolorze.
No i jeszcze coś takiego rozkminiam, ale to chyba bez sensu jak będzie taki świeży ładny biały lakier żeby doły malować na czarny mat?
Ostatnio zmieniony 10 mar 2013, 19:32 przez taktownie, łącznie zmieniany 1 raz.
Pomysł z pomalowanymi spodami drzwi na czarny mat bardzo dobry, ale wtedy przydałyby się już te czarne lampy na tył Oczywiście przód wtedy dymione kierunki + ewentualnie odbłyśniki lamp na czarno. (ewentualnie przód zderzak od Audi 90, dymione lampy, w zderzaku żółte halogeny + pomarańczowe kierunki).
Inną opcją może być pomalowanie na biało zderzaków + lusterek. Akurat białe B3 bardzo ładnie wygląda ze zderzakami pod kolor nadwozia, tym bardziej, gdy lakier jest zadbany.
Inną opcją może być pomalowanie na biało zderzaków + lusterek. Akurat białe B3 bardzo ładnie wygląda ze zderzakami pod kolor nadwozia, tym bardziej, gdy lakier jest zadbany.
GerB3, tak, to jest czarny mat.
Kunik,
akurat Twój temat śledzę na bieżąco i bardzo podoba mi się taka opcja, tylko zamiast takiego zderzaka od coupe z dokładką chcę załadować s2.
Może jeszcze dorosnę do decyzji o pozostaniu przy aktualnym setupie bo nie jest zły, ale korci mnie ten front s2, ale raczej w tym roku tego nie poskładam bo nie ma jeszcze lakieru zrobionego, żadnego konkretnego koła a bez tego to nie będzie miało wyglądu wogóle. Ciężko mi póki co skompletować wszystko do malowania, szukam w tej chwili kompletu wszystkich drzwi i klape tylna, wszystko musi być w idealnym stanie a z tym jest ciężko bynajmniej na szrotach w moich okolicach, a tak BTW czy drzwi od b4 pasuja do b3?
Kunik,
akurat Twój temat śledzę na bieżąco i bardzo podoba mi się taka opcja, tylko zamiast takiego zderzaka od coupe z dokładką chcę załadować s2.
Może jeszcze dorosnę do decyzji o pozostaniu przy aktualnym setupie bo nie jest zły, ale korci mnie ten front s2, ale raczej w tym roku tego nie poskładam bo nie ma jeszcze lakieru zrobionego, żadnego konkretnego koła a bez tego to nie będzie miało wyglądu wogóle. Ciężko mi póki co skompletować wszystko do malowania, szukam w tej chwili kompletu wszystkich drzwi i klape tylna, wszystko musi być w idealnym stanie a z tym jest ciężko bynajmniej na szrotach w moich okolicach, a tak BTW czy drzwi od b4 pasuja do b3?
Na poprzednich fotkach wrzuciłem fotkę z przymiarkami folii do lamp ale tam to była folia do szyb, jakoś nikt na to uwagi nie zwrócił a teraz zrobiłem folią do lamp na gotowo, jak Wam się widzi?
, ,
, ,
Ostatnio zmieniony 10 mar 2013, 19:30 przez taktownie, łącznie zmieniany 1 raz.
to jest folia dedykowana do lamp przednich, ale nie ta jasna (ma taki zielonkawy odcień) świeci normalnie, sprawdzałem w nocy, oświetla prawie identycznie jak bez folii, wg producenta przepuszcza 95% światła więc jest super, co do Misiaków to wiadomo, będą chcieli zaraz to ściągnąć, tak samo jak przednie boczne szyby ale mnie to akurat ryba bo przegląd dla mnie to pikuś.
Co do dokładki to teraz nie moge znaleźć linka, jak poszukam to wrzuce.
Po zrobieniu tych lamp nabrałem ochoty na zrobienie tak tylnych.
Co do dokładki to teraz nie moge znaleźć linka, jak poszukam to wrzuce.
Po zrobieniu tych lamp nabrałem ochoty na zrobienie tak tylnych.
może to była taka folia ? http://allegro.pl/folia-czarna-do-lamp- ... 93446.html