[CABRIO 2.3 NG] front grill RS6 na aucie
Zachęcam wszystkich do przeskoczenia na 1 stronę tematu i zobaczenia jak kiedyś biednie wyglądało to cabrio teraz jest KOX <ok>
5x112 mi imponuje (jeszcze przez chwilę) no i coraz bardziej podoba mi się wzór felgi i step rant do plastra miodu nic nie mam... jest oryginalnie.
Zderzak tylny poliftowy 100% na plus!
5x112 mi imponuje (jeszcze przez chwilę) no i coraz bardziej podoba mi się wzór felgi i step rant do plastra miodu nic nie mam... jest oryginalnie.
Zderzak tylny poliftowy 100% na plus!
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
no Niki20 masz trochę racji, ale cały czas coś tam się dłubie, ale mało czasu na tak rozszerzony tabor mechaniczny. Przeważnie jak coś robię to po nocach, a fotki to w transie zapominam pstrykać.
Z rzeczy które poczyniłem to np:
- zakupiony i zamontowany gwint na tył FK
- zakupiona (niezamontowana) aluminiowa regulowana rozpórka kielichów przód
- zakupiona ori automatyczna antena
- podłączony do NAVI tuner TV, subwoofer+wzmak BOSSE w miejscu koła dojazdowego tylko jeszcze to jakoś estetycznie umocować i zabudować (tu jest mały problem bo nie spełnia to moich oczekiwań do końca i wyczytałem że powinno grać lepiej z głośnikami BOSSE i w wolnej chwili zapożyczę takowe z A8 i się okaże)
- dokończone podświetlanie klamek wewnątrz
- zapodane dekory drewniane na drzwi i boczki (poszukuję dekoru do drzwi pasażera)
- z kompletowana decha poliftowa z poduchą, schowkiem i półką (ale może nie będę jej montował tylko opyle)
- zakupione audi Coupe jako zamiennik opon zimowych :lol:
I tak to w skrócie wygląda i jak znajdę jakieś foto to zapodam.
Z rzeczy które poczyniłem to np:
- zakupiony i zamontowany gwint na tył FK
- zakupiona (niezamontowana) aluminiowa regulowana rozpórka kielichów przód
- zakupiona ori automatyczna antena
- podłączony do NAVI tuner TV, subwoofer+wzmak BOSSE w miejscu koła dojazdowego tylko jeszcze to jakoś estetycznie umocować i zabudować (tu jest mały problem bo nie spełnia to moich oczekiwań do końca i wyczytałem że powinno grać lepiej z głośnikami BOSSE i w wolnej chwili zapożyczę takowe z A8 i się okaże)
- dokończone podświetlanie klamek wewnątrz
- zapodane dekory drewniane na drzwi i boczki (poszukuję dekoru do drzwi pasażera)
- z kompletowana decha poliftowa z poduchą, schowkiem i półką (ale może nie będę jej montował tylko opyle)
- zakupione audi Coupe jako zamiennik opon zimowych :lol:
I tak to w skrócie wygląda i jak znajdę jakieś foto to zapodam.
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
no nie powiem że było wysoko, ale przy każdym wyjeździe z posesji to był ból serca jak obdzierałem żywcem spód (nie mówię tu o delikatnych przycierkach które są na co dzień), dlatego minimalnie podniosłem, ale na lato najpierw ztuninguję wjazd a następnie zglebię Audi. Tył jest trochę sztywnowaty i coś mi tam jeszcze zaczęło się odzywać z prawej strony, ale podejrzewam że to korektor siły hamowania się napiął i przy przechyłach auta się tam coś dzieje. Ważne że mi tak na dołach nie kuca i opon nie przyciera. Muszę gdzieś pożyczyć to "ustrojstwo" do odwijania rantów nadkoli błotników i delikatnie tył odgiąć .