[b3 2.0 3a] prodżekt żaba zakończony...
ATLAS, gdybym mial cos robic z alu to tylko przednie mi wadza, maja za niskie et i do tego 9j jak mi znajdziesz osobe chetna na zamiane to stawiam bro, nie da rady sciagnac 1cm felgi bo peknie, tyl jest jak najbardziej okej, wystaje mniej niz u Ciebie Polerki nie bylo bo by mi lakier zerwala, magiczny plyn House of Kolor plus mikrofibra :mrgreen:
Tighe, aj tam, az mnie w dolku sciska jak patrze na robote tego podciepa, na tylnej lewej cwiartce nawet nie dal podkladu :roll: Nie mam drugiego autka na codzien bo bym oooo ogarnal do majoooowki, a tak trzeba to jakos zaplanowac... Cos tam probuje dzialac ale fundusze ost jakies liche sa :mrgreen:
wszystkie 4 maja et 15 <ok>bob232 pisze:Jakie tam masz ET w tych AZEV ?
To mamy podobnie bo ja chcialem je miec odkad zobaczylem pierwsze b3 na takich :mrgreen: Jedynie moge je zamienic na takie same ale 17stki et 20, borbetki sa bardzo ladne ale to juz nie bedzie to czego szukalem Z tylu kola wystaja spokojnie z 3cm, z przodu chyba tyle samo lub ciut wiecej ale to przez zbyt szeroka opone, mysle, ze 195 lub max 205 by zrobilo robote, w b4 by lezaly idealnie 8-)bob232 pisze:Takie fele zawsze mi się podobały, a może chciałbys zamienić na moje borbety T 16/9, mam ET 30
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt: