Przywitaj się z nami
Witam wszystkich!
Mam na imię Paweł, jestem z Lubania, Zgorzelca, Jeleniej Góry.
Aut miałem dużo zawsze coś z VAG.
O forum dość dawno wiedziałem, ale dopiero teraz dołączyłem...
Będzie to moja druga audi, wcześniej miałem 100 c4.
A teraz będę miał 80 1.9 TDI b4 w avancie.
Już zaliczka wpłacona, i mam nadzieje, że dziś już będzie moja.
Pozdrawiam serdecznie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mam na imię Paweł, jestem z Lubania, Zgorzelca, Jeleniej Góry.
Aut miałem dużo zawsze coś z VAG.
O forum dość dawno wiedziałem, ale dopiero teraz dołączyłem...
Będzie to moja druga audi, wcześniej miałem 100 c4.
A teraz będę miał 80 1.9 TDI b4 w avancie.
Już zaliczka wpłacona, i mam nadzieje, że dziś już będzie moja.
Pozdrawiam serdecznie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Witam !!!
Mam na imię Rafał jestem z najpiękniejszego rejonu Podkarpacia z Roztocza :mrgreen:
Od tygodnia stałem się szczęśliwym posiadaczem B4 2,0 E z '91r.
Do Klubu przystąpiłem bo z doświadczenia wiem że w jedności siła, niedawno byłem posiadaczem VW Polo 6N i klubowiczem, nie konkurencyjnego dla Audi 80, Polo Klub Polska i bardzo miło wspominam współpracę klubową. Mam nadzieję że Klub Audi 80 okaże se tak samo pomocny i prężny, z mojej strony zawsze możecie liczyć na pomoc w miarę moich możliwości i wiedzy.

Od tygodnia stałem się szczęśliwym posiadaczem B4 2,0 E z '91r.
Do Klubu przystąpiłem bo z doświadczenia wiem że w jedności siła, niedawno byłem posiadaczem VW Polo 6N i klubowiczem, nie konkurencyjnego dla Audi 80, Polo Klub Polska i bardzo miło wspominam współpracę klubową. Mam nadzieję że Klub Audi 80 okaże se tak samo pomocny i prężny, z mojej strony zawsze możecie liczyć na pomoc w miarę moich możliwości i wiedzy.
[Warszawa] Witam serdecznie
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Nie mam jeszcze swojej 80-ki - dołączyłem do forum bo zastanawiam się właśnie nad zakupem wersji cabrio.
Sprzedałem MB SLK 1998 i szukam czteroosobowego samochodu na lato.
Na co dzień jeżdżę Jeepem WJ, czekam na dostawę VW Touarega.
Audi chcę kupić dla przyjemności, a 80-ka łączy właśnie ponadczasową elegancję i nowoczesność.
Piotr
Nie mam jeszcze swojej 80-ki - dołączyłem do forum bo zastanawiam się właśnie nad zakupem wersji cabrio.
Sprzedałem MB SLK 1998 i szukam czteroosobowego samochodu na lato.
Na co dzień jeżdżę Jeepem WJ, czekam na dostawę VW Touarega.
Audi chcę kupić dla przyjemności, a 80-ka łączy właśnie ponadczasową elegancję i nowoczesność.
Piotr
-
tomekbar21
- Forum Audi 80

Siemka
Jestem Krzysiek (Zworak) 28 lat z Ostródy
Moje autko to oczywiście Audi
pierwsza była 90'ka 5cylindrowa 2 litrówka z 88 roku - cudne autko!! nadal cieszy swojego kierowce, niestety ja już nim nie jestem
teraz dumnie siedzę za kierownicą 80'tki B4 AAH Quattro rok 92 (difflock, ful elektryka, klima, webasto).
Stronkę i forum przeglądam już od bardzo dawna... jakoś tak wyszło, że dobiero się zarejestrowałem. Tak więc... oficjalnie witam wszystkich bardzo serdecznie.
Moje autko to oczywiście Audi
pierwsza była 90'ka 5cylindrowa 2 litrówka z 88 roku - cudne autko!! nadal cieszy swojego kierowce, niestety ja już nim nie jestem
Stronkę i forum przeglądam już od bardzo dawna... jakoś tak wyszło, że dobiero się zarejestrowałem. Tak więc... oficjalnie witam wszystkich bardzo serdecznie.
Re: Przywitaj się z nami
hej !
witam wszystkich pochodzę z okolic Warszawy ale od kilku lat mieszkam w angli w okolicach Cambridge moje kochane autko to cabriolet 2.6 skrzynia manualna z 96 r kierownica po angielskiej stronie .Przesyłam pozdrowienia dla wszystkich klubowiczów
witam wszystkich pochodzę z okolic Warszawy ale od kilku lat mieszkam w angli w okolicach Cambridge moje kochane autko to cabriolet 2.6 skrzynia manualna z 96 r kierownica po angielskiej stronie .Przesyłam pozdrowienia dla wszystkich klubowiczów
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez ola500, łącznie zmieniany 1 raz.
- marekdriver12
- Forum Audi 80