[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
moze ktos cos na sztywno ustali?
[ Dodano: 2011-05-22, 14:19 ]
Panowie szlachta... jest cieplo! trzeba to przyznac! i wydaje mi sie ze kazdy o wiele bardziej wolalby usiasc na sloneczku, gdzies nad jakas rzeczka, zalwewm czy nawet dmuchanym basenem ustawionym w ogrodku na marii kazimiery ( :mrgreen: ) o tej godzinie 14.00. w zwiazku z tym wnioskuje o przeniesienie godziny spota na okolice dajmy na to 2000.
co Wy na to? i jak cos to czy ewentualnie dzis sie spotykamy? 20.00? arkadia? park na mlocinach? fort wola? hmm?
[ Dodano: 2011-05-22, 14:19 ]
Panowie szlachta... jest cieplo! trzeba to przyznac! i wydaje mi sie ze kazdy o wiele bardziej wolalby usiasc na sloneczku, gdzies nad jakas rzeczka, zalwewm czy nawet dmuchanym basenem ustawionym w ogrodku na marii kazimiery ( :mrgreen: ) o tej godzinie 14.00. w zwiazku z tym wnioskuje o przeniesienie godziny spota na okolice dajmy na to 2000.
co Wy na to? i jak cos to czy ewentualnie dzis sie spotykamy? 20.00? arkadia? park na mlocinach? fort wola? hmm?
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
W niedziele po szkole mogę gdzieś podbić postać, pogadać, RCW też tyle że nie jeżdże tym razem.
No jakby co to też mam coś do zamontowania, może od razu się zrobiMaszu pisze:ustawka na pogaduszki, nowe mody itp itd
DżiPi pisze:Temat spotów niedzielnych umarł?
Nie umarł tylko wymaga zdecydowania. Część parafii ostatnio ciagle gdzieś śmiga razem, a inni mogą się w tym czasie organizować.kepasus pisze:na to wygląda
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK