Gratuluje wygranej, tylko do lakierowania nie dawaj temu lakiernikowi co drzwi malowałpawelrybak15 pisze:I kolejny krok w kierunku realizacji planu
Dzięki niewiedzy pewnego sprzedającego udało mi się wyrwać za 20,50PLN ori aluminiowy spoiler od 90tki
http://allegro.pl/show_item.php?item=1617615401
Gdyby ktoś nie wtrącił mi się w licytacje to bym wygrał go za 5PLN, no ale myślę, że nawet kwota 20,50PLN za alu spoiler jest dobra <ok>
Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
w wolnym czasie możesz nim grozić dla sąsiada lub wziąć na dyskotekę żeby rwać wszystkie blacharki jakie tylko zapragniesz. Czerwony kolor sprawia że nie widać na nim krwi.
nie no ten tekst rozpier.... mnie :lol: :lol: :lol:
a wracając do tematu to poza tym lakierem to auto pięknie się prezentuje a ten obrotek super wygląda.Powodzenia w modach. <ok>
nie no ten tekst rozpier.... mnie :lol: :lol: :lol:
a wracając do tematu to poza tym lakierem to auto pięknie się prezentuje a ten obrotek super wygląda.Powodzenia w modach. <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No ja kupiłem skuszony fest niską ceną, mam nadzieje że gość nie okaże się oszustem :evil:
A teraz mała aktualizacja, bo dawno nic nie było
Wczoraj i przedwczoraj przeprowadzałem regenerację wentylatorów od chłodnicy, przeciągnęła się na 2 dni bo czekałem za łożyskami do wentylatora biernego (tego co ma napęd z paska), teraz wentylatory pracują elegancko, żadnego piszczenia, skrzeczenia i innych nieporządanych efektów akustycznych <ok> Tylko szum powietrza
Oprócz tego dodałem manualne sterowanie wentylatorami przyciskiem umieszczonym w półce nad nogami kierowcy, można nim przy włączonym zapłonie (nawet na zgaszonym silniku) załączyć pierwszy lub drugi bieg wentylatorów <ok>
Na pewno przyda się to przy jeździe w korkach w upalne dni
A teraz mała aktualizacja, bo dawno nic nie było
Wczoraj i przedwczoraj przeprowadzałem regenerację wentylatorów od chłodnicy, przeciągnęła się na 2 dni bo czekałem za łożyskami do wentylatora biernego (tego co ma napęd z paska), teraz wentylatory pracują elegancko, żadnego piszczenia, skrzeczenia i innych nieporządanych efektów akustycznych <ok> Tylko szum powietrza
Oprócz tego dodałem manualne sterowanie wentylatorami przyciskiem umieszczonym w półce nad nogami kierowcy, można nim przy włączonym zapłonie (nawet na zgaszonym silniku) załączyć pierwszy lub drugi bieg wentylatorów <ok>
Na pewno przyda się to przy jeździe w korkach w upalne dni
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Fotki z regeneracji wentylatorów chłodnicy <ok>
https://picasaweb.google.com/1172622029 ... aKMiv7X4AE#
https://picasaweb.google.com/1172622029 ... aKMiv7X4AE#
Ale bardzo potrzebne tym bardziej w modzonym SBkacper85 pisze:Nie podoba mi się bo to nie seryjne.pawelrybak15 pisze:Oprócz tego dodałem manualne sterowanie wentylatorami przyciskiem umieszczonym w półce nad nogami kierowcy, można nim przy włączonym zapłonie (nawet na zgaszonym silniku) załączyć pierwszy lub drugi bieg wentylatorów <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
matt1988 pisze:Ale bardzo potrzebne tym bardziej w modzonym SBkacper85 pisze:Nie podoba mi się bo to nie seryjne.pawelrybak15 pisze:Oprócz tego dodałem manualne sterowanie wentylatorami przyciskiem umieszczonym w półce nad nogami kierowcy, można nim przy włączonym zapłonie (nawet na zgaszonym silniku) załączyć pierwszy lub drugi bieg wentylatorów <ok>
Ale tego nie było w serii <nono>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- wampir1988
- Audi 80 Klub
hohoho kolego pokaż dowody że masz tam 100 KM :lol: a manualne uruchamianie wentylatorów spoko sprawa sam już tak dawno zrobiłem u siebie ale teraz gdy doszedłem do ładu z całym układem chłodzenia jest mi zbędny bo Niemcy pomyśleli nad tym tak aby silnik się nie przegrzał a temp rzędu 100*C staremu klekotowi nie straszna :mrgreen: