[All] Prośby o Virtual Tuning
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
Ja bym prosił A80 B4 Cabrio z przodem przerobionym na B3 <ok> ... Jeśli ktoś potrafi wyrzeźbić takie cudo to chętnie bym zobaczył, jakby to się prezentowało. Kiedyś widziałem A80 Avant B3 i było całkiem niezłe .
[ Dodano: 2011-05-28, 19:24 ]
No dobra przełamałem się ze swoim lenistwem <ok> . Co o tym sądzicie? Nie ukrywam, że zawsze mi się bardziej podobała B3 od B4, ale też zawsze bardziej wolałem cabrio od sedana (przynajmniej latem) . Opcja by była taka, żeby kupić jakąś padlinę cabrio i zrobić ją od podstaw :mrgreen: . Czujecie jakie by było zainteresowanie na zlotach hehe.
[ Dodano: 2011-05-28, 19:28 ]
Zderzak oczywiście od Audi 80 B3 coupe, silnik 1.6 SB :mrgreen: , skrzynia manual, tylnie lampy od... B3 sedana <ok> (jak rzeźba to rzeźba) <ok> .
W dobie mani przerabiania przodów B3 na B4 wychodzę z odwrotną propozycją. Jak wam się widzi taki projekt?
[ Dodano: 2011-05-28, 19:24 ]
No dobra przełamałem się ze swoim lenistwem <ok> . Co o tym sądzicie? Nie ukrywam, że zawsze mi się bardziej podobała B3 od B4, ale też zawsze bardziej wolałem cabrio od sedana (przynajmniej latem) . Opcja by była taka, żeby kupić jakąś padlinę cabrio i zrobić ją od podstaw :mrgreen: . Czujecie jakie by było zainteresowanie na zlotach hehe.
[ Dodano: 2011-05-28, 19:28 ]
Zderzak oczywiście od Audi 80 B3 coupe, silnik 1.6 SB :mrgreen: , skrzynia manual, tylnie lampy od... B3 sedana <ok> (jak rzeźba to rzeźba) <ok> .
W dobie mani przerabiania przodów B3 na B4 wychodzę z odwrotną propozycją. Jak wam się widzi taki projekt?
- Patrique
- Forum Audi 80
- Silnik:
Właśnie robię sobie takie małe rozeznanie po częściach :mrgreen: . Kwestia kupić cabrio w którym są najlepiej całe podłużnice, albo nawet lepiej nie bitą http://otomoto.pl/audi-80-alu-gaz-zarej ... 72557.html , do tego od razu kupić maskę, pas przedni, zderzaki, lampy B3, lusterka czarny mat (jak w ori wersji), i dużo, dużo chromu i szpachli <ok> . Myślę, że cały projekt mógłby się zamknąć w kwocie 10tys zł.
- Patrique
- Forum Audi 80
- Silnik:
Ooo było by super <ok> . Ja to zrobiłem tak na szybko, żeby zobaczyć jak to w ogóle by wyglądało. Wydaje mi się, że projekt godny uwagi ze względu na ewentualną oryginalność na drodze co nie? <ok> Miałem w sumie kupować kiedyś motor i go robić od podstaw. Ale czy to motor czy Audi 80 cabrio B3... co to za różnica :mrgreen: <wodka> .
[ Dodano: 2011-05-28, 20:06 ]
Zarzucę na nią kolorek LY6Z i będzie fura moich marzeń. No i w dodatku z klekotem pod machą nie unoszą na teleskopach tylko z "patyczkiem" jak to jedna dziewczyna mi kiedyś powiedziała <ok> .
[ Dodano: 2011-05-28, 20:06 ]
Zarzucę na nią kolorek LY6Z i będzie fura moich marzeń. No i w dodatku z klekotem pod machą nie unoszą na teleskopach tylko z "patyczkiem" jak to jedna dziewczyna mi kiedyś powiedziała <ok> .
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Projekt z B3 Cabrio jest super !
Najlepiej jakby to było B3 90 Cabrio
Popieram jaknajbardziej silnik SB, ale hardcorowo zmodzony <zly>
Myślę że podstawowa przeróbka Cabrio na B3 to nie jest wielki problem, starczy wstawić maskę z B3 wraz z błotnikami od B3 Coupe, reflektory z 90, zderzak z Coupe albo 90 i tyle <ok>
Najlepiej jakby to było B3 90 Cabrio
Popieram jaknajbardziej silnik SB, ale hardcorowo zmodzony <zly>
Myślę że podstawowa przeróbka Cabrio na B3 to nie jest wielki problem, starczy wstawić maskę z B3 wraz z błotnikami od B3 Coupe, reflektory z 90, zderzak z Coupe albo 90 i tyle <ok>
Witajcie, mam prosbe czy ktos potrafi wrzucic do mojej B4 tylko te felgi http://allegro.pl/felgi-aluminiowe-16-4 ... 14200.html
Troszke foto nie jest za najlepsze ale mysle ze bedzie ok;) z góry dzieki
Jak już ktoś ma zrobić VT po co mu utrudniacie? Zdjęcie samochodu musi być robione pod tym samym kontem co zdjęcie kół. Ciężej nałożyć koła na krzywo zaparkowany samochód i jeszcze z otwartymi drzwiami.R10Gaucho pisze:Witajcie, mam prosbe czy ktos potrafi wrzucic do mojej B4 tylko te felgi http://allegro.pl/felgi-aluminiowe-16-4 ... 14200.html
[url=http://images45.fotosik.pl/900/8aee1b05ba884a79m.jpg]Obrazek[/URL]