[80 B4] Problem z tablica zegarow
-
- Forum Audi 80
[80 B4] Problem z tablica zegarow
mam problem z Tablica zegarow...ostatnio nie dzialalo mi naliczanie dystansu no i zabralem sie do naprawy, dzieki waszym poradom dokopalem sie do zoltej zebatki i udalo mi sie ja naprawic...teraz po zlozeniu calosci kilometry sa naliczena, predkosci wskazuje jak nalezy ale obrotomierz glupieje.Mianowicie wszystko dziala poprawnie na wylaczonych swiatlach, a gdy swiatla wlacze, co teraz jest nieuniknione to obrotomierz spada na 0, gasnie zegarek( zupelnie) zapala sie kontrolka od lewego kierunkowskazu i swieci na stale i cala lewa czesc zegarow( obrotomierz i wskaznik temperatury) nie ma podsietlania... Moze ktos wie w czym tkwi problem?? Z gory dziekuje za dobre rady
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
tylko ze to wszystko juz jest sprawdzone i kompletnie wszystkie mozliwe luty poprawione... cuda sie normalnie dzieja...a zapomnialem dodac ze jak przy wlaczonych swiatlach zmniejsze na min. intensywnosci podswietlania zegarow to wtedy pojawia sie zegarek i obrotomierz zaczyna sobie skakac... cuda jakies normalnie sie dzieja...
-
- Forum Audi 80