[Rybnik/Żory] w środy widzimy sie w Rybniku
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
sorz chlopaki, dydo85 wlaczyl prawy kierunek i sie nie zrozumielismy (chociaz nie wiem czy to stop PRAWY nie byl) a potem to juz odpuscilem sobie bladzenie
dzieki wielkie za spota, na 2gi raz prosil bym wziasc mnie na linke holownicza to sie moze nie zgubie
I mam nadzieje ze kiedys tam zamiast robienia smaku to wypijemy ta wyborowa
PS. ta butelka po wodzie na mojej 80tce kapowo wyglada
dzieki wielkie za spota, na 2gi raz prosil bym wziasc mnie na linke holownicza to sie moze nie zgubie
I mam nadzieje ze kiedys tam zamiast robienia smaku to wypijemy ta wyborowa
PS. ta butelka po wodzie na mojej 80tce kapowo wyglada
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
to co on Ci będzie air ride montować :?: a tak serio ciekawi mnie jaki będzie efekt na dzień dobry z obniżeniem...Chuppa83 pisze:auto oddane do mechanika i nie wiem czy do środy bedzie także może mnie nie byc na spocie.
PS: zadzwoń i powiedz mechanikowi że musisz mieć auto na jutro bo chłopaki na spocie chcą to już zobaczyć - myślę że rozumie o co chodzi i auto odbierzesz już dziś :mrgreen:
na weekend jade do Karpacza i wole mieć już wszystko gotowe, mam nadzieje że wogóle auto bedzie jezdne na tych sprężynach jak sie zapakują 4 osoby na weekend, także nie bede mechanika poganiał niech zrobi dobrze, a w czwartek jeszcze na wesele także nasteępna niewiadoma czy mnie w środe nie wciągną w jakieś przygotowania.