Filmik A80 problemy i sugestie
Wrociłem xD
Dobra, sory za brak odezwu ale komp mi padł i nie miałem jak wejsc na neta.
Teraz tak, można powiedzieć ze fotki są w 80%zmontowane .
Co do zmiany zdjęć, to wolałbym nie wprowadzać zmian, ale jezeli ktos bardzo chce, to mozemy sie dogadac
Myśle ze powoli mozna zacząć myśleć o doborze muzyki.
Dobra, sory za brak odezwu ale komp mi padł i nie miałem jak wejsc na neta.
Teraz tak, można powiedzieć ze fotki są w 80%zmontowane .
Co do zmiany zdjęć, to wolałbym nie wprowadzać zmian, ale jezeli ktos bardzo chce, to mozemy sie dogadac
Myśle ze powoli mozna zacząć myśleć o doborze muzyki.
-
vigo1984sz
- Audi 80 Klub

- Kontakt:
-
vigo1984sz
- Audi 80 Klub

- Kontakt:
Ja naprawdę nie chce psuć humorów, ale się zapytam czy film ma być ogólno dostępny i czy macie prawa do wykorzystania tych utworów? Moim skromnym zdaniem powinniście się spytać Doc`a czy nie ma nic przeciwko by wykorzystać nie legalnie muzykę w filmie który można interpretować jako film promujący forum (zakładam że gdzieś się pojawi jakieś www.audi80.pl). Wiem że na razie portale typu YouTube to czysty burdel (za przeproszeniem), ale prędzej czy później instytucja jak np. Zaiks weźmie się za ten burdel i w bardzo nieprawdopodobnym przypadku, ale jednak może sobie zażyczyć zapłacenia za użycie utworu w celu komercyjnym jako promowanie forum na którym są zamieszczone reklamy. Wiem że dużo z was uzna mnie za wariata i że głupoty pisze, nie mówię że tak będzie pisze tylko najgorszy z możliwych scenariuszy. Zrobicie jak uważacie, ja uważam że można dobrać legalną dobrze pasującą muzykę. Pozdrawiam