hahaha ten co kupił zeuropeizowanego hamerykańca i teraz zbiera graty żeby auto wyglądało z powrotem na hamerykańskie. <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>MIODEK pisze:Może chcesz sprzedać ?
[B3 1,6 PP 1991] ZYCLAM PEARL
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Żeby to była ciągnikowa to bym się cieszył. A tak to jest od kanta 125p. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:MIODEK pisze:eSPe pisze:hahaha ten co kupił zeuropeizowanego hamerykańca i teraz zbiera graty żeby auto wyglądało z powrotem na hamerykańskie. <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>MIODEK pisze:Może chcesz sprzedać ?
Ten co ma amerykę z ciągnikową tablicą :mrgreen:
Ahahahahahhahahahaha <haha> panowie spokoj bo mi miesnie brzucha nie wyrabiaja :lol:MIODEK pisze:eSPe napisał/a:
MIODEK napisał/a:
Może chcesz sprzedać ?
hahaha ten co kupił zeuropeizowanego hamerykańca i teraz zbiera graty żeby auto wyglądało z powrotem na hamerykańskie.
Ten co ma amerykę z ciągnikową tablicą
Nawet bym Ci je Miodu sprzedał ale po tym poście rezygnuje (patrz mój avatar) <haha>MIODEK pisze:eSPe pisze:hahaha ten co kupił zeuropeizowanego hamerykańca i teraz zbiera graty żeby auto wyglądało z powrotem na hamerykańskie. <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>MIODEK pisze:Może chcesz sprzedać ?
Ten co ma amerykę z ciągnikową tablicą :mrgreen:
Tighe "jeden lubi ogórki, a drugi ogrodnika córki" rzecz gustu.
Też bym reflektował na ładnie zrobionego dope'a, tylko tak jak napisał Trąbiasty takiego jak na zdjęciu. Gadałem z "naszym człowiekiem od gadżetów" kolegą Maszu i mówił że ciężko by było tak zrobić. karolas123 frezarka zostawi ślady chyba? Takie małe freziki które później trza by wypolerować?
Tak. Chłopaki w stanach robili odlewy z tworzywa wiec nie mieli tegoproblemu, choc i przy odlewie drobne niedoskonalosci trzeba usunac, mi to akurat nie przeszkadza. Jesli było by to z aluminium to akurat stosunkowo prosty zabieg bo stop stosunkowo miekki.kacper85 pisze: frezarka zostawi ślady chyba? Takie małe freziki które później trza by wypolerować?
jest szansa doszly do mnie frezy grawerskie :mrgreen: wiec albo pozytyw albo negatyw i odlew u witka na fortach a pozniej polerka. btw, jak cos to jestem w stanie material zalatwickacper85 pisze:Gadałem z "naszym człowiekiem od gadżetów" kolegą Maszu i mówił że ciężko by było tak zrobić.
w kazdym badz razie porezam w wolnej chwili i dam Ci znac