[Łódź] Zacznijmy spoty od nowa ;p
-
- Forum Audi 80
- Icemerc-zona
- Forum Audi 80
- bendinger5
- Forum Audi 80
kolczu, Widze ze czytanie ze zrozumieniem jest wielkim problemem... chyba napisałem wyrażnie ze auto idzie do sprzedania a nie do naprawy? Nie byłeś, nie widziałeś... Ja wstępnych oględzin dokonałem, rzeczoznawca tez oceni uszkodzenia ale dla mnie auto kwalifikuje sie do sprzedania... Dlaczego tak trudno to zrozumieć... :roll:
Skoro uwazasz ze cholera wie na co można trafić kupując nowe auto to po co chcesz zmieniać swoje? No przecież wiesz co masz...
Skoro uwazasz ze cholera wie na co można trafić kupując nowe auto to po co chcesz zmieniać swoje? No przecież wiesz co masz...
Dokładnie po takim uderzeniu wiadomo że da się zrobić. Tylko że zrobić aby jeździło to zero problemu nie takie auta Heniek z Mańkiem za stodołą klepią trochę szpachli trochę szmaty. Nie masz szans aby było dobrze. Nikt nie naciągnie ramy jak powinna być. Silnik z tego co wiem jest przesunięty i półosie zrobią porządek ze skrzynią zaraz. Bo już nie mówię że był by to przerost formy nad treścią, gdzie człowiek wsadzi by kupę kasy i serca a i tak wiadomo że nie będzie tak jak by się chciało i powinno być. Nie po to kolega szukał latał za autem jakie chciał a nie brał to co mu się nawinęło. Gdyby nie to twarde audi ja i dziewczyna mogliśmy dostać po kolanach. Dokonało żywota w pięknym stylu. Nie uratowało kierowcy ale obroniło nas.
- bendinger5
- Forum Audi 80
dragon100 pisze:Po prostu icemerc wie kiedy trzeba ze sceny zejść.
Dragon nie pisz takich rzeczy bo icemerc odbierze to jako sugestie ze jest charagiewka i przerzuci sie na inna marke samochodu.
Po co wy wszyscy sie tak rozczulacie.
Widze ze na tym forum nie ma osob ktore znaja sie na zartach i nie potrafia docenic tego ze czlowiek chce udzielic jakiejs rady no ale coz sa ludzie i ludziki.
Po co w ogole jest to forum skoro nie mozna wyglosic wlasnego zdania na dany temat skoro jest sie atakowanym przez innych uzytkownikow
- bendinger5
- Forum Audi 80
- Icemerc-zona
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80