[Audi 80 B3][Swap 20V Turbo] hibernacja
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
keczy, dzięki ale i tak Twoja audi ładniejsza :->
Kunik, wczoraj byłem u znajomke i 100c3 kupił rozbitą to koła se pożyczyłem <rotfl2> To są Brock-i 17''na 8,5'', oponki 215/40.
Tylko umyłem bo już siwe od kurzu było
wujo1, dużo mu brakuje do zaawansowanych, większość elementów dokładnie niespasowana, lub poniszczona. Tak jak gornik, pisze niemam dobrego aparatu i tam na fotka by się okazało, że już tak kolorowo nie jest
Napewno audi musi zostać odmalowana, bo jest strasznie porysowana i gdzieniegdzie jest już tylko ocynk a nie lakier
Pod maską nic ciekawego niema, jedynie co to ostatnio był silnik umyty i swieci się jak psu ja..y :mrgreen:
Nie wszystkie ale większośćMarcinC pisze:Sławku, mam tylko jedno pytanko...
Czy te wszystkie graty są z Transdźwigu w Augustowie ?
Kunik, wczoraj byłem u znajomke i 100c3 kupił rozbitą to koła se pożyczyłem <rotfl2> To są Brock-i 17''na 8,5'', oponki 215/40.
Tylko umyłem bo już siwe od kurzu było
Tak te progi pochodzą od pakietu.Bastek pisze: Progi też fajnie wyglądają Czy pochodzą z pakietu kamei?
wujo1, dużo mu brakuje do zaawansowanych, większość elementów dokładnie niespasowana, lub poniszczona. Tak jak gornik, pisze niemam dobrego aparatu i tam na fotka by się okazało, że już tak kolorowo nie jest
Napewno audi musi zostać odmalowana, bo jest strasznie porysowana i gdzieniegdzie jest już tylko ocynk a nie lakier
Pod maską nic ciekawego niema, jedynie co to ostatnio był silnik umyty i swieci się jak psu ja..y :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
Pytałem kogoś z forum co kupił tylko nie pamiętam kogo to mówił że wykonanie ok tylko troche trzeba popracować żeby się spasowały.keczy pisze:Kunik,tak calkiem serio to jakiej jakosci sa te z laminatu? Zaczynaja mnie sie podobac :mrgreen:
edit sprawdziłem kolega karol89 ma takie progi odpisał mi coś takiego
"Tak laminat niestety, powiem tak tył pasuje ładnie ale progi będzie trzeba dopracować delikatnie przy szlifować ale nie ma tragedii ogólnie. Pokryte to wszystko jest jakimś tam podkładem ale kupił dziś brat inny ten czarny co widać na zdjęciach typowo na plastik."
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
keczy, Niewiem, jaka gleba hehe Przód to springi h&r -35 na ori amorach (w trakcie robienia gwintu :mrgreen: ), tył gwint home made na amorach koni i springach ta-technix, oraz obudowach od gwintu od passata b4, skręcone tak aby było równo z przodem.
A progi to ori Kamei są tak dla ścisłości.
keczy, W Twojej audi podobalą mi się strasznie fele <ok>
Wisnia_xDD, Dzięki :roll:
A progi to ori Kamei są tak dla ścisłości.
keczy, W Twojej audi podobalą mi się strasznie fele <ok>
Wisnia_xDD, Dzięki :roll:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
matii62, Dziękować
Foto zrobione przez brata ostatnio (znalazłem na jego kompie)
Moja audi i jego maluszek :mrgreen:
Wczoraj trochę się wziąłem za audi bo zaległości są
Zamontowałem moduł domykania szyb bo jestem tak leniwy, że się niechce samemu ich zamykać za każdym razem <ok> Taki moduł to zajebista sprawa, polecam wszystkim którzy mają el. szyby
Ponaprawiałem kilka dupereli przy okazji.
W przyszłą sobotę wreszcie założę sport amorki na przód od grzechas_audi, które trochę leżakują już, lecz brak czasu i fakt, że już audi nie jeżdżę audi do pracy <ok>
Znalazłem już gościa który elegancko potnie mi felgi na tokarce i będę mógł zmodzić szeroką stal jak należy 8-)
Foto zrobione przez brata ostatnio (znalazłem na jego kompie)
Moja audi i jego maluszek :mrgreen:
Wczoraj trochę się wziąłem za audi bo zaległości są
Zamontowałem moduł domykania szyb bo jestem tak leniwy, że się niechce samemu ich zamykać za każdym razem <ok> Taki moduł to zajebista sprawa, polecam wszystkim którzy mają el. szyby
Ponaprawiałem kilka dupereli przy okazji.
W przyszłą sobotę wreszcie założę sport amorki na przód od grzechas_audi, które trochę leżakują już, lecz brak czasu i fakt, że już audi nie jeżdżę audi do pracy <ok>
Znalazłem już gościa który elegancko potnie mi felgi na tokarce i będę mógł zmodzić szeroką stal jak należy 8-)