[All] Gadzet - chromy z 90b3 - montaż listew
[All] Gadzet - chromy z 90b3 - montaż listew
Witam.
Szukałem już sporo na forum i nic konkretnego nie znalazłem.
Zatem chciałbym zapytać jak to zrobić??
Mam oferte kupna tylko górnych listew bocznych z a90 i chciałbym zamontować je u mnie. Czarne auto więc bedzie to wyglądało dobrze i czy konieczna jest wymiana uszczelek przy montażu takich listw?
pozdrawiam
Szukałem już sporo na forum i nic konkretnego nie znalazłem.
Zatem chciałbym zapytać jak to zrobić??
Mam oferte kupna tylko górnych listew bocznych z a90 i chciałbym zamontować je u mnie. Czarne auto więc bedzie to wyglądało dobrze i czy konieczna jest wymiana uszczelek przy montażu takich listw?
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 02 cze 2011, 23:27 przez cielakoer, łącznie zmieniany 1 raz.
Chłoopaki ale mieszacie z tymi listwami...
Przecież nikt by samej listewki chromowej nie wydłubywał by i przyklejał do ori z 80-tki.
Jak sie wymienia listwe to cała czyli zdejmujesz osłonke plastkiową pod którą sa nity i trzeba je rozwiecic i wtedy odchodzi cała listwa....
Potem trzeba na nowo przynitować i finito:)
A uszczelka na trójkątnej szybce jesta taka sama i trzeba ją po kawałku wyciagać zeby nie rozciągnąć bo pofaluje sie. i będzie odstawać.
Ja mam pytanie jak łatwo zdjąć listewki z drzwi bo niechce ich pokrzywić??
One są przyklejone?? Może podgrzać żeby klej puścił?
Przecież nikt by samej listewki chromowej nie wydłubywał by i przyklejał do ori z 80-tki.
Jak sie wymienia listwe to cała czyli zdejmujesz osłonke plastkiową pod którą sa nity i trzeba je rozwiecic i wtedy odchodzi cała listwa....
Potem trzeba na nowo przynitować i finito:)
A uszczelka na trójkątnej szybce jesta taka sama i trzeba ją po kawałku wyciagać zeby nie rozciągnąć bo pofaluje sie. i będzie odstawać.
Ja mam pytanie jak łatwo zdjąć listewki z drzwi bo niechce ich pokrzywić??
One są przyklejone?? Może podgrzać żeby klej puścił?