V VAG Nysa 4/5 czerwca 2011
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
Witam było <ok> nawet policja dzisiaj udostępniła alkomat żeby nie jechać na bani pozdrowiam i do zobaczonka na następnych
niki szkoda że na tak krótko wpadliście ale fajnie było poznać
niki szkoda że na tak krótko wpadliście ale fajnie było poznać
Ostatnio zmieniony 05 cze 2011, 14:05 przez goldi j51, łącznie zmieniany 1 raz.
Fajnie było :mrgreen: ja wczoraj wróciłem koło 18tej niecałą godzinke w domu posiedziałem i się zmyłem dalej w tan :mrgreen: za pewno co poniektórzy to chcą mnie zatłuc ale po prostu nie chciałem cyckami za dużej konkurencji cabrio robić no i swoją osobą Kolczatowi bo jeszcze żadna na niego by nie lukneła Miło było poznać tych których nie znałem zobaczyć tych co dawno nie widziałem i wrócić z ciuciu :mrgreen: Dzięki wielkie za tak liczne przybycie <ok> Do następnego
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Ja również melduje się na pokładzie lizoranty i fajnie że udało się tym razem napić coś mocniejszego
Zay... "kujesz" ? :lol: bo po tej pierwszej imprezie to bynajmniej jakaś pamiątka na krótko ale została hehe i odnośnie tych Twoich słynnych cycków komentarz jednego starszego Pana "a co to jest ! " hahahaha
ATLAS fajnie że zawitałeś u nas i czekam na ten długi materiał filmowy ;]
pozdro alles <wodka>
Zay... "kujesz" ? :lol: bo po tej pierwszej imprezie to bynajmniej jakaś pamiątka na krótko ale została hehe i odnośnie tych Twoich słynnych cycków komentarz jednego starszego Pana "a co to jest ! " hahahaha
ATLAS fajnie że zawitałeś u nas i czekam na ten długi materiał filmowy ;]
pozdro alles <wodka>
- przemko1982
- Audi 80 Klub