V VAG Nysa 4/5 czerwca 2011
- tomziel_20
- Forum Audi 80
Ja z kolegami Siwym i Molkiem również się melduję szkoda ze nie moglismy zostac chociaz gość z golfa staral się nas zatrymac na obiekcie zapinając z całym impetem w murowany smietnik pozdro dla loży szyderców "DEJ MU" !!! oraz wszystkich zebranych bo towarzystwo wyborowe do nastepnego razu i LIZAC RANTY
PS
Kolczat to my tyle staran a Ty z nią nic nie ukułeś? Ty to jednak nic nie zdziałasz sam hehehe nawet gwara nie pomaga
pozdro
PS
Kolczat to my tyle staran a Ty z nią nic nie ukułeś? Ty to jednak nic nie zdziałasz sam hehehe nawet gwara nie pomaga
pozdro
HAHAHAHAHHA DEJJJ JEJ xD Ale urwał <rotfl2> A mógł jeszcze kręcić <haha> Oj Kolczat widzisz mnie nie było tak to bym Ci dopomógł <lol> A ja sobie panie z biur bajerowałem <urodziny>Mały John pisze: PS
pozdro
No a tak na poważnie to jak by nie patrzeć na zlocie nie obyło się bez wsi. Mój informator mówił o 2 dzwonach i oby dwa w betonowe hasioki jeden ten koło nas a drugi po drugiej stronie na prawo. No i co jeszcze jakiś kretyn tak szalał zę podobno 2klietnki potrącił. Wiecie coś na ten temat??? Heh takich organizatorzy od razu powinni wyrzucać i wilczy bilet na wszystkie zloty...
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
o tych co siedzieli naprzeciw nas to już nawet nie wspominam :shock: Te ciągle trwające odcinki w VWejach dały mi się mocno we znaki bo cały czas mnie głowa z tego bolała Pokazaliśmy klasę bo z fanów (!) Audi nikt nie zachowywał się źle, natomiast co do "fanów" (???) VW to szkoda gadać, byli oczywiście i normalni... Jeden mnie rozwalił do reszty jak chciał wjechać na tą drogę i się zawiesił :shock: Jak można być takim debilem i tak nie szanować samochodu :?: :?: :?: :shock:Mały John pisze:pozdro dla loży szyderców "DEJ MU"
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Spko dolecielismy z Harrym i Goldim do Wrocka bez problemu. Prostowałem noge na autostradzie tak do 190 km/h tylko. 2.0 ABT dało radę Pokonałem dystans 260 km Wrocław-Nysa-Wrocław. Miło było spotkać wszystkich Audi maniaków. Jutro przygotuje jakies fajne fotki bedą cycki ciastko i wiele innych. :mrgreen: ))) Ranty lizac ranty :!: :!: :!:
Zayu foto bedzie.
Zayu foto bedzie.