V VAG Nysa 4/5 czerwca 2011
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jeden z debili którzy potrafią psuć tylko opinie.
PS. Ludzie, którzy wsiadają za kierownice po alkoholu i odstawiają cyrk, z miejsca bym wyrzucil z samochodu i stłukł im twarz na opamiętanie, a fura przed brame i klucze do "skladziku" od ostatniego razu jak bylem na tym zlocie w 2009r nie zmienilo sie w tej kwestii nic! wtedy wjechało buractwo jettą mk1 odcinali od samego wjazdu tym 1.3 i gdy podjechali pod scenie ktoś wskoczył na dach i zaczął skakać i później dołączyli koledzy chyba nawet z kierowcą, a organizatorzy rozlozyli rece.
w moim mniemaniu ten zlot ustawiony jest pod kreską. miejscowa fajna na mitinga w swoim gronie, kilka autek, grill, jeziorko w nocy powalczyc i wieczorem drugiego dnia powrot.
pozdrawiam i przepraszam, ze nie odbieralem telefonu ale wyzional ducha i mam wytłumaczenie jeszcze jedno, które za jakiś czas pokaze, o.
- wampir1988
- Audi 80 Klub
jak się nie ma mózgu po alkoholu to takie są właśnie tego skutki a poza tym tam nie ma nawet miejsca na takie wyczyny i tu właśnie też wychodził błąd organizatorów bo albo powinni mieć lepszą organizację żeby do takiego czegoś nie doszło albo powinni takim udostępnić kawałek placyku gdzie mogą sobie pozarzynać swoje ślicznotki
witam wszystkich na początek komentował nie będę bezmózgich idiotów bo to szkoda sobie języka strzępić co do samej imprezy jestem bardzo zadowolony jedna z nie wielu na której tak dobrze się bawiłem tutaj wielki ukłon w stronę kolegów którzy przytrzymali dla mnie miejsce i dodatkowo przygarnęli jeszcze kilka VW na prawdę wielkie dzięki bardzo fajnie było was poznać wielki szacunek dla Nikiego ze po mimo tych 400km pojawił się choć na trochę szkoda ze nie zdążyliśmy razem wypić ale i tak było ok
P.S ciesze się ze w końcu ktoś docenił moje autko na prawdę milo
P.S ciesze się ze w końcu ktoś docenił moje autko na prawdę milo
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Zayu specjalnie dla Ciebie:
http://s407.photobucket.com/albums/pp15 ... C09373.jpg
KORU, dzieki za foty, naprawde superanckie ;]