[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
Obrazek
Na 99% tą audiczkę wydziałem w niedzielę na Marymoncie. Właściciel stał na światłach za mną (zielona kupajka), a ja rozkminiałem co to za znaczek ma z przodu. Może jakieś ABT, raczej nie - sobie pomyślałem, a to była wlepka klubowa
Na 99% tą audiczkę wydziałem w niedzielę na Marymoncie. Właściciel stał na światłach za mną (zielona kupajka), a ja rozkminiałem co to za znaczek ma z przodu. Może jakieś ABT, raczej nie - sobie pomyślałem, a to była wlepka klubowa
Do dopieszczania nie trzeba mnie zarażać, ale mimo wszystko kontrast pomiędzy tym co jest, a tym na co zasługuje to auto godzi w mój honor A tak na poważnie, to tragedii nie ma i na pewno zjawię się spocie, żeby chociażby wypytać o rady, bo trochę do ogarnięcia jest i podpowiedzi się przydadzą No i dawno nie słyszałem rzędówki, więc posłuchanie muzyki tego motorku to będzie obowiązkowy punkt programu. Kolega miał kiedyś 2 Audi z NG i jedno z 7A i tęskno do tych dzwięków
300zx, też rozkminkę miałem co to za zaje...ste coupe przedemną stoi, czemu nie ma wlep i czemu nie widzi mnie w lusterku :mrgreen: Nie chciałem cyrków robić z mruganiem i trąbieniem bo pomyślałem że jeszcze mnie kto za jakiegoś idiotę uzna :mrgreen: Mało jest takich sprzęcików niezrzeszonych. Nawet wspomniałem na spocie o Tobie ale nikt nie kojarzył. Bardzo fajną masz Coupete <ok> i nie ma co się wstydzić stanu, serio.