[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
Na wlepy czekam, ale ciągle mam rozminkę czy cokolwiek wklejać na te auto. Z tyłu to ładnie wygląda (nie licząc przerysowania na zderzaku, którym 2 dni temu jakiś życzliwiec pod pracą mnie uraczył). Z boku już jest lekki dramat - farba i szpachla na listwach odpada. No ale nie będę już marudził, świadomie pisałem się na to auto
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Obiecuje poprawędeejay.ftb pisze:ajtam, ja ostatnio zajechalem radiowozem a DRED na hulajnodze i zaden nie zostal przepedzony zatem nie marudz tylko zabiegiwuj <ok>300zx pisze:wstyd byłoby zapuszczoną audiczką ustawiać się przy takim gronie dopieszczonych okazów
Widzę, że jesteś z żoliborza. Ja często bywam na żoliborzu, więc możemy się jakoś na szybkości styknąćMaszu pisze:oj tam oj tam :mrgreen:
czy brudne czy tez nie
zawsze to audi coupe!
mowisz ze chetnie r5 sound uslyszysz? a ja bardzo chetnie kolejna qp oblukam 8-)
pozdero i czekamy
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Jakbyście się ustawiali dajcie znać może też będzie ktoś miał czas na małego spota.Maszu pisze:nie widze najmniejszego problemu kolego <ok> poza jednym... dostepny jestem jedynie w godzinach dosc pozno wieczornych300zx pisze:Widzę, że jesteś z żoliborza. Ja często bywam na żoliborzu, więc możemy się jakoś na szybkości styknąć