Chciał uprzykrzyć życie swemu psu :mrgreen:slugs pisze:Czym się kierowałeś kupując chińskie soczewki?
Coupe Zay #CFL /BrockB1/Sok/SZWAP???#
Ostatnio zmieniony 12 cze 2011, 00:35 przez kris0181, łącznie zmieniany 1 raz.
Aha. Pytam bo takie nówki chodzą po 800zł i się zastanawiałem czy wydałeś tyle na chinole ;]
Sam się za ori soczewką rozglądam, ale na razie to angliki za 1200zł albo euro za 1200 z połamanymi zaczepami ludzie sprzedają. Cena z kosmosu, te lampy nie są tyle warte. 1000zł za komplet euro w bardzo dobrym stanie jeszcze ujdzie, ale nie szrot w tej cenie.
Na ostatnim foto tył samochodu tak leży bo zalałeś gazu do pełna? <rotfl>
Sam się za ori soczewką rozglądam, ale na razie to angliki za 1200zł albo euro za 1200 z połamanymi zaczepami ludzie sprzedają. Cena z kosmosu, te lampy nie są tyle warte. 1000zł za komplet euro w bardzo dobrym stanie jeszcze ujdzie, ale nie szrot w tej cenie.
Na ostatnim foto tył samochodu tak leży bo zalałeś gazu do pełna? <rotfl>
nie rób mi tego <buu> tak ładnie moje koło przewijało się przez forum xDZayebatsu pisze:Bo mi się desperadosy skończyły :mrgreen:slugs pisze:Po co masz cudze koło w avatarze jak możesz mieć swoje? ;>
Ostatnio na allegro stały takie brocki w fajnej cenie, bo 900zł z oponami jakimiś
Ale juz niedługo zagosci czekałem na stożki <ok>
Gdyby to nie był taki balon to by zostało dalej z resztą sam nowego awatarka zrobisz <ok>kris0181 pisze:nie rób mi tego <buu> tak ładnie moje koło przewijało się przez forum xDZayebatsu pisze:Bo mi się desperadosy skończyły :mrgreen:slugs pisze:Po co masz cudze koło w avatarze jak możesz mieć swoje? ;>
Ostatnio na allegro stały takie brocki w fajnej cenie, bo 900zł z oponami jakimiś
Ale juz niedługo zagosci czekałem na stożki <ok>
Dzięki wszystkim za miłe słowa
A ja Cie lubię dlatego będę krytykiem. Wywal te chinole, wróć do zespolaków i odkładaj kasę na ori lampy. Może to moje zboczenie, ale jak jednego nie skończę to następnego nie zaczynam, więc osobiście bym nazbierał na ori a potem się bawił w jakieś spryski rsowe lub inne pierdoły
Jednak Tobie się podoba tak jak jest, więc niech zostanie!
pozdro
Jednak Tobie się podoba tak jak jest, więc niech zostanie!
pozdro