[80 B3 all] jaki akumulator?
chłopaki czy taki aku do mojej starczy http://allegro.pl/akumulator-centra-fut ... 31844.html
:mrgreen:
:mrgreen:
Ah to pojemnośc. jak jeżdzisz trasy to naładojesz a jak po mieście to nie, albo co tydzien traska z 200km. duży aku to wygoda na wyjazdach bez prądu i bez kaca dla zapominających o światłach.
weź taki jaki zdołasz naładować <ok>
PS mam 72Ah i nawet jak czasem zapomne oświatłach to nie mam spadków przy odpalaniu, a to że wzrost pojemności aku do pojemności silnika jest proporcjonalnyto inna sprawa
weź taki jaki zdołasz naładować <ok>
PS mam 72Ah i nawet jak czasem zapomne oświatłach to nie mam spadków przy odpalaniu, a to że wzrost pojemności aku do pojemności silnika jest proporcjonalnyto inna sprawa
Podłącze się pod temat. Również poszukuję akumulatora do benzyniaka 2.0 ABT. Z tego co do tej pory wyczytałem to jedni piszą inaczej drudzy inaczej (rozpietość pojemności akumulatora od 40 do 72 Ah). To jak to w końcu jest? Jakie zakładali oryginalne, a może inaczej (bo to fury wiekowe) jakie akumulatory się najlepiej sprawdzają w tych wersjach silnikowych?
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
-
- Forum Audi 80
zeby nie zakladac kolejnego tematu pisze tutaj bo nie znalazlem
z jakiej firmy akumulator polecacie ? do 1z
najlepiej cos budzetowego
u mnie byl akumlator z AD polska rowne 2 lata wytrwal i nastepny firma kobra nie wiem co to za producent ale ma juz 8lat! i pada
wiec sie rozgladam za czyms sensownym
z jakiej firmy akumulator polecacie ? do 1z
najlepiej cos budzetowego
u mnie byl akumlator z AD polska rowne 2 lata wytrwal i nastepny firma kobra nie wiem co to za producent ale ma juz 8lat! i pada
wiec sie rozgladam za czyms sensownym