DynóVWka /II edycja/ 11-12.06.2011
pozdrowienia dla organizatorów i dla wszystkich z Dynióvwki którzy przyczynili się do zorganizowania tej fajnej imprezy i pozdro dla wszystkich obecnych. <ok>
impreza była mega
I ziomkowi Nikiemu też wielkie dzięki za ładne ugoszczenie nas
ps:bimberek był miodzio <ok>
czekam na płytę z filmem
impreza była mega
I ziomkowi Nikiemu też wielkie dzięki za ładne ugoszczenie nas
ps:bimberek był miodzio <ok>
czekam na płytę z filmem
Ostatnio zmieniony 12 cze 2011, 22:14 przez mati86, łącznie zmieniany 1 raz.
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- wampir1988
- Audi 80 Klub
Fotki ode mnie: https://picasaweb.google.com/1056229565 ... vIHJ8LO6LA
sztahu gdybym wiedział że ty to ty to pewnie jakąś chwilę byśmy pogadali ale może za rok się zgadamy. Ładna ta twoja b3 <ok>
wlepa dla Zibiego już jest w schowku żebym nie zapomniał jak się będziemy widzieć następnym razem.
sztahu gdybym wiedział że ty to ty to pewnie jakąś chwilę byśmy pogadali ale może za rok się zgadamy. Ładna ta twoja b3 <ok>
wlepa dla Zibiego już jest w schowku żebym nie zapomniał jak się będziemy widzieć następnym razem.
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
dydo85, mati86, wampir1988, dzięki wielkie dla Was za przebycie tak długiej drogi po to by być u Nas przez te dwa dni Mam nadzieję, że się podobało i niczym jako organizator Was nie zawiodłem :oops:
Dzięki wielkie także reszcie klubowiczów z bliższa którzy przybyli i zapewnili że naszych audiczek nie było tak mało :->
Dzięki wielkie za głosy oddane na moje auto bo wiem, że ich sporo od Was dostałem :oops:
Odnośnie płytek z DynóVWki to będę o wszystkim informował tutaj.
Zapraszam serdecznie za rok :!:
Dzięki wielkie także reszcie klubowiczów z bliższa którzy przybyli i zapewnili że naszych audiczek nie było tak mało :->
Dzięki wielkie za głosy oddane na moje auto bo wiem, że ich sporo od Was dostałem :oops:
Odnośnie płytek z DynóVWki to będę o wszystkim informował tutaj.
Zapraszam serdecznie za rok :!: