[lubelskie], zlot! parking Karp k. Zamościa, 12-06-2011r
Z radością mogę poinformować, że ekipa z Audi koloru LZ6P pojawi się stałą ekipą: BorysTDI, Współmałżonka oraz kumpel Dopiero dziś mogłem być pewien czy będę, więc dopiero deklaracja <ok>
Widzę stara wytrzymała ekipa z początków reanimacji zlotów, oraz nieco "świeżsi" (nie że coś mówię ). Bardzo mnie to cieszy, bo już od ostatniego cierpię, że nie mogłem się pojawić. Być może będę wcześniej, około 13-14 na pewno
Pogoda na jutro ujdzie, miejmy nadzieję, że nie rozwali nam atmosfery Pozdrawiam i do zobaczyska, prostej, czystej i szerokiej w obie strony spotu
Widzę stara wytrzymała ekipa z początków reanimacji zlotów, oraz nieco "świeżsi" (nie że coś mówię ). Bardzo mnie to cieszy, bo już od ostatniego cierpię, że nie mogłem się pojawić. Być może będę wcześniej, około 13-14 na pewno
Pogoda na jutro ujdzie, miejmy nadzieję, że nie rozwali nam atmosfery Pozdrawiam i do zobaczyska, prostej, czystej i szerokiej w obie strony spotu
Niefortunnie, dziś rozwaliłem rurę wydechową. Jutro rano wstanę i zobaczę co da się zrobić, bo wiem tyle, że przy samym silniku już jest coś urwane, ewentualnie po prostu zacisk nie był dokręcony, jutro postaram się pomodzić i wbić na ten Gas-pol, jeżeli się nie wyrobię, trudno ;/. Jestem dobrej myśli
- 123krzysiek123
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt: