Chciałbym zeby moja benzynka sie tak odpychała, ale u was klekotowców jest łatwiej, jedyne co mnie denerwuje w dieslu to to że u was przy 3000-3500tys trzeba zmieniac bieg a u mnie dopiero zaczyna jechaćtrepek pisze:Przecież mój się nie odpycha
[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
Nawet ci to jedzie. Mojego to nie dotyczy moj od 3.5 też dopiero zaczyna jechac :mrgreen:GerB3 pisze:Chciałbym zeby moja benzynka sie tak odpychała, ale u was klekotowców jest łatwiej, jedyne co mnie denerwuje w dieslu to to że u was przy 3000-3500tys trzeba zmieniac bieg a u mnie dopiero zaczyna jechać
Mam wersje 3,50 ale prawie 2 min to czekanie aż pani w pugu skreci w prawo a minuta stanie na światłach. Miałem farta, na prawym pasie jak dojeżdzałem stała nowa czarna S-klasa, ja stanąłem na lewym gościu nawet się nie popatrzył na mój zabytek, ale jak zmieniło sie na żółte to wystrzeliłem do przodu, pewnie nieźle się zdziwił że takie coś chciało sie z nim ścigać, a to tylko pomiar dla dobra forum <ok>wujo1 pisze:łeee fotomontaż
Asfalt był wilgotny bo padało wcześniej, przy zmianach z 1na 2 nie odpuszczałem gazu wiec nie było trakcji, ruszyłem bez strzału ze sprzęgła bo tak to bym stał w miejscu przez chwile. Mam dobre opony 175 ale szerokość za mała, na suchym piszczy przy zmianie z 1na 2, na mokrym stoje w miejscu bez ręcznegoAudi88 pisze:noo troche dziwnie ci ten predkosciomierz chodzi przy zmianie biegow ; d
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
prawie 48 godzin 8-)hexman pisze:Na 5 minut 8-)
Białe kierunki posłużyły jako dawcy uszczelek do pomarańczowych hehehe
Dobrze że je popsułem bo po raz kolejny musiałem się przekonać że do tego koloru nigdy białe kierunki ne bedą dobrze pasować. Tylko pomarańcz.
Kupiłem pady do polerki, pastę, kosmetyki do zderzaków wnętrza itd. Niedługo ruszam z pracą, na próbę poszła maska i jest lustro reszta wkrótce <ok>
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Do tego się jedynie nadawały <ok>GerB3 pisze:Białe kierunki posłużyły jako dawcy uszczelek do pomarańczowych hehehe
Gadaj co to za kosmetyki są, bo sam muszę zafundować swojej małą "odnowę biologiczną", bo zapuściła się od tego staniaGerB3 pisze:Kupiłem pady do polerki, pastę, kosmetyki do zderzaków wnętrza itd.
PS. Z silnikiem coś tam działasz :?:
Do zderzaków i listew- najlepszy preparat jaki miałem satynowa czerń juz od paru tygodni chociaż padało, woda spływa po plastikach łatwo schodzą zabrudzenia:Audi Sport pisze:Gadaj co to za kosmetyki są
http://www.autoland.pl/produkty/kosmety ... znych/bamp
Do wnętrza - też daje ładną czerń, długo utrzymuje sie efekt i najważniejsze nie jest tłusty i nie przyciąga kurzu:
http://www.autoland.pl/produkty/kosmety ... ch/quick_1
Z silnikiem na razie nic nie działam - strone wcześniej jest filmik wyszło ok 11s do 100 wiec jestem zadowolony z efektu, więcej juz nie da się osiagnąć bez wałka itd. Zostaje tak jak jest bo pali ostatnio 10l/100 po mieście wiec jest super <ok>