[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
slugs, wiem, masz racje ale wlasnie dla swietego spokoju wole miec to z glowy i spac spokojnie, to nie droga sprawa, w sumie mnie wynioslo 90 zl.
Kolczat, musisz sobie oslonke zrezac z V6 albo moja Ci dam, a na klapie daj 4.2 V8 Quattro :mrgreen: :mrgreen:
Kolczat, musisz sobie oslonke zrezac z V6 albo moja Ci dam, a na klapie daj 4.2 V8 Quattro :mrgreen: :mrgreen:
piku, no wlasnie mialem wrzucic ale zapomnialem, dziekipiku pisze:Coś znalazłem
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
UP@ dziś.
Nowe sprężyny na tył od V6 z amorkami.
Dodatkowy dolot powietrza do stożka, może nie jakiś super efektowny ale za to bardzo efektywny może jak kiedyś się skusze na kratkę to nie będzie widać.
Teraz potrzebuje jakiś sprężyn i amorków na przód -60 od V6/TDI ewentualnie mogę się zamienić z moimi -40.
Czym więcej bywam na zlotach tym bardziej ciągnie mnie w dół, chyba bez gwinta się nie obejdzie <ok> no i teraz jakiś dystans na tył.
Parę fot, tył niżej jak przód. :cry:
, , ,
Nowe sprężyny na tył od V6 z amorkami.
Dodatkowy dolot powietrza do stożka, może nie jakiś super efektowny ale za to bardzo efektywny może jak kiedyś się skusze na kratkę to nie będzie widać.
Teraz potrzebuje jakiś sprężyn i amorków na przód -60 od V6/TDI ewentualnie mogę się zamienić z moimi -40.
Czym więcej bywam na zlotach tym bardziej ciągnie mnie w dół, chyba bez gwinta się nie obejdzie <ok> no i teraz jakiś dystans na tył.
Parę fot, tył niżej jak przód. :cry:
, , ,
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2013, 20:20 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Słonik masz , tak wiec prezentuje się polerka zrobiona przeze mnie w 8 godzin cztery koła.
Dzięki Adam za bardzo cenne porady.
No i właśnie zawiozłem je do lakiernika.
, , ,
To be continued. <ok>
Dzięki Adam za bardzo cenne porady.
No i właśnie zawiozłem je do lakiernika.
, , ,
To be continued. <ok>
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2013, 20:30 przez sagem, łącznie zmieniany 3 razy.