[ALL]"Fajne Audi".
quick, wg mnie te cabrio jest bardzo spoko, również od przodu:
Ale wg mnie te fotele szpecą te i każde inne cabrio, bo są za wysokie. Ale jeden patent odmienia je radykalnie, chodzi o ścięcie słupków:
W tej opcji mi się podobają
Ale wg mnie te fotele szpecą te i każde inne cabrio, bo są za wysokie. Ale jeden patent odmienia je radykalnie, chodzi o ścięcie słupków:
W tej opcji mi się podobają
Ostatnio zmieniony 19 lis 2014, 19:16 przez ATLAS, łącznie zmieniany 2 razy.
A mi się podoba ten brązowy ulep. Jest najbardziej agresywnym cabrio, obok tego czerwonego:
Dokładki riegera z coupe miażdżą gdyby jeszcze lampy przednie miał takie jak niegdyś Harry, i jakieś bardziej rarytasowe skręcane felgi to by wymiatał totalnie niestety nie ma więcej fotek tego cabrio nigdzie w necie... pewnie już nie istnieje.
Dokładki riegera z coupe miażdżą gdyby jeszcze lampy przednie miał takie jak niegdyś Harry, i jakieś bardziej rarytasowe skręcane felgi to by wymiatał totalnie niestety nie ma więcej fotek tego cabrio nigdzie w necie... pewnie już nie istnieje.
Ostatnio zmieniony 19 lis 2014, 19:17 przez ATLAS, łącznie zmieniany 1 raz.
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
to cabrio ma napęd quattro aby 2.2t i ponad 7xx ps
ćwiartke robi w 10.9
:shock: zdjecia swieze z worthersee, z zeszlego tygodnia.
ćwiartke robi w 10.9
:shock: zdjecia swieze z worthersee, z zeszlego tygodnia.
Ostatnio zmieniony 19 lis 2014, 19:21 przez szuan, łącznie zmieniany 1 raz.
Audi 200 Quattro Trans-Am
Ostatnio zmieniony 19 lis 2014, 14:26 przez Tomiii, łącznie zmieniany 4 razy.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Piękne V8.
W Olsztynie do niedawna mieliśmy 3 sztuki.
srebrna -->marianb<-- (AKP/Audi80.pl), czarna -->MSI'ego<-- (AKP) i czarna Rimol'a(AKP).
Te dwie ostatnie są na focie z naszego Sylwestra którego zrobiliśmy w Ramsowie:
Niestety kolegi rimola Vałka (ta po prawej na focie) dokonała miesiąc temu żywota samozapłonem (prawdopodobnie od instalacji gazowej): --->KLIK <---
Szkoda bo piękne autko było.
W Olsztynie do niedawna mieliśmy 3 sztuki.
srebrna -->marianb<-- (AKP/Audi80.pl), czarna -->MSI'ego<-- (AKP) i czarna Rimol'a(AKP).
Te dwie ostatnie są na focie z naszego Sylwestra którego zrobiliśmy w Ramsowie:
Niestety kolegi rimola Vałka (ta po prawej na focie) dokonała miesiąc temu żywota samozapłonem (prawdopodobnie od instalacji gazowej): --->KLIK <---
Szkoda bo piękne autko było.