..::Competition quattro by ezu::.. Napisy końcowe
meir, tą samą oponę zakładaliście????????? To jestem w szoku, bo również robiłem takie testy i szerokość felgi nie wpływała na obwód koła ani na wysokość koła.
Jeśli sprawdzałeś oponę innych marek, a nawet tylko innych bieżników to nie ma się co dziwić. Przykładowo Nankang NS-2 225/30 ma identyczne wymiary co Nexen N3000 225/35
Jeśli sprawdzałeś oponę innych marek, a nawet tylko innych bieżników to nie ma się co dziwić. Przykładowo Nankang NS-2 225/30 ma identyczne wymiary co Nexen N3000 225/35
W moim przypadku z dala wiedziałem, że to te koła, bo sam takowe mierzyłem, ale nie prosto z Sycowa tylko poprzez kumpla. Zakładałeś opony tam u kolesia na miejscu? Jeździłeś już coś na nich? Bo te z którymi miałem styczność to nadawały się tylko na niedzielny lans... miękkie faje z nich były. Jednak replika replice nie równa, oby Twoim nic nie było!
Dawaj foto, bo chinole nie chinole, ale z wyglądu felga dupę urywa!
FOTO!!!!! <mikolaj>
PS jakie logo na dekielki dajesz?
Dawaj foto, bo chinole nie chinole, ale z wyglądu felga dupę urywa!
FOTO!!!!! <mikolaj>
PS jakie logo na dekielki dajesz?
Jutro naciągam na nie opony i zakładam na auto, było by fajnie żeby wytrzymały to co je czeka bo nie chce mi się miesiąc szukać innych felg bo chyba będę musiał nerke sprzedać, pomijając fakt że jeszcze mam do ogarnięcia maskę i kratki w zderzak...slugs pisze:Zakładałeś opony tam u kolesia na miejscu? Jeździłeś już coś na nich? Bo te z którymi miałem styczność to nadawały się tylko na niedzielny lans... miękkie faje z nich były. Jednak replika replice nie równa, oby Twoim nic nie było!
Wyjdzie w praniu, czytałem z ciekawości na jakimś forum opinie o nich i generalnie nikt nie jeździł na nich, ale większość odradza i twardo trzyma sie zasady co ori to ori.
Jak coś ma się wysrać to się wysra, jak nie to nie. Miałem w ręce i gadałem z właścicielem, sam przyznał, że są miękkie. Ale jednak wszytko ma swoją cenę. Wiadomo, że to nie są felgi skręcane tylko monobloki, tak samo wiadomo, że za tą cenę pancerne nie będą. Mają wyglądać i wyglądają.
Czytanie foro internetowych najczęściej, mówiąc za słynną Panią Basią "źle mi działa na seks i na urodę";) strata czasu na teoretyzowanie i gdybania ludzi, co taką felgę widzieli tylko na zdjęciu na autokąciku
Czytanie foro internetowych najczęściej, mówiąc za słynną Panią Basią "źle mi działa na seks i na urodę";) strata czasu na teoretyzowanie i gdybania ludzi, co taką felgę widzieli tylko na zdjęciu na autokąciku
Wyłącznie z ciekawości tam zajrzałem i doskonale wiem że jak ktoś nie wie to lepiej niech się nie wypowiada. Wyjdzie wszystko w praniuslugs pisze:Czytanie foro internetowych najczęściej, mówiąc za słynną Panią Basią "źle mi działa na seks i na urodę";) strata czasu na teoretyzowanie i gdybania ludzi, co taką felgę widzieli tylko na zdjęciu na autokąciku
Przykładowo Dare LM nie są wcale takie miękkie i da się na nich jeździć w miarę normalnie. Co do tych replik RSów nie słyszałem opinii, ale pytałem o 18" i gdyby były zapewne już bym był ich betatesterem ;]
Myślę, że po takim incydencie jak Ci się ostatnio wydarzył z tirem to z te replik RSów stałyby się dwu-częściowe tak jak te Dare LM<ok>
Myślę, że po takim incydencie jak Ci się ostatnio wydarzył z tirem to z te replik RSów stałyby się dwu-częściowe tak jak te Dare LM<ok>
Paniowie jedna sprawa od strony technicznej, mamy felge 8,5j i opone 215/40 a na drugim koncu kija felga 9j i opona 215/40 teoretycznie rzecz biorac obwod kola jest taki sam ale... po zalozeniu na auto zaczyna dzialac fizyka i pod ciezarem auta ktora opona bardziej wcisnie sie w fege na samym dole i jak na to przelozy sie obwod kola po ktorym toczy sie samochod...no wlasnie.
Dlatego z moich doswiadczen i obserwacji wynika ze ludzie bioracy to pod uwage rozwiazuja temat "przykladowo" tak: 8,5j 215/40 i 9j 245/35 i maja racje.
http://www.audi-team-lennetal.de/tillmann1_seite.html
Dlatego z moich doswiadczen i obserwacji wynika ze ludzie bioracy to pod uwage rozwiazuja temat "przykladowo" tak: 8,5j 215/40 i 9j 245/35 i maja racje.
http://www.audi-team-lennetal.de/tillmann1_seite.html
No więc oficjalnie Compi jest znów w stanie jeździć jak należy, geometria ustawiona, koła poskładane. Zostało do ogarnięcia: maska, kratki w zderzak oraz wydech.
Felgi to imitacja kultowego koła jakim jest BBS RS w rozmiarze 16" przód 8" ET 15 oraz tył 9" ET20. Felgi mimo że to imitacje to robią robotę. Póki co jeszcze bez żadnych znaczków na delkach, tu się muszę zastanowić.
Felgi to imitacja kultowego koła jakim jest BBS RS w rozmiarze 16" przód 8" ET 15 oraz tył 9" ET20. Felgi mimo że to imitacje to robią robotę. Póki co jeszcze bez żadnych znaczków na delkach, tu się muszę zastanowić.