Jeśli sprawdzałeś oponę innych marek, a nawet tylko innych bieżników to nie ma się co dziwić. Przykładowo Nankang NS-2 225/30 ma identyczne wymiary co Nexen N3000 225/35

Jutro naciągam na nie opony i zakładam na auto, było by fajnie żeby wytrzymały to co je czeka bo nie chce mi się miesiąc szukać innych felg bo chyba będę musiał nerke sprzedać, pomijając fakt że jeszcze mam do ogarnięcia maskę i kratki w zderzak...slugs pisze:Zakładałeś opony tam u kolesia na miejscu? Jeździłeś już coś na nich? Bo te z którymi miałem styczność to nadawały się tylko na niedzielny lans... miękkie faje z nich były. Jednak replika replice nie równa, oby Twoim nic nie było!
Wyłącznie z ciekawości tam zajrzałem i doskonale wiem że jak ktoś nie wie to lepiej niech się nie wypowiada. Wyjdzie wszystko w praniuslugs pisze:Czytanie foro internetowych najczęściej, mówiąc za słynną Panią Basią "źle mi działa na seks i na urodę";) strata czasu na teoretyzowanie i gdybania ludzi, co taką felgę widzieli tylko na zdjęciu na autokąciku