popieram, ale co np ja mialem ostatnio zrobic, padla mi nagrzewnica, a w poznaniu nigdzie nie moglem dostac Febi, w intercarsie mi powiedzieli ze trzy tygodnie na zamowienie trzeba czekac, wiec musialem tego toprana kupic bo byl na miejscu, najwyzej jestem procz pieniedzy straconych, dwa dni robocizny do tylu przy zmianie nagrzewnicypawelrybak15 pisze:Nigdy nie kupujcie jakichkolwiek części firmy Topran
[All] Niezbędnik posiadacza A80
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Polecam akumulatory Gigawatt (robione na starych technologiach Bosch'a), ponieważ mają świetny stosunek jakość-cena, użytkuję go 5'ty rok i nie mogę narzekać. Aku firmy Westa też polecam, a w szczególności modele z serii "force". Co do uszczelek uszczelek do silnika Elring nie ma sobie równych wśród zamienników dobrej klasy, mam uszczelkę pod pokrywę zaworów z tej firmy jak i uszczelniacz wału i na razie się sprawują, a jakość super <ok>
Ja użytkuję Bosch'a S4 od roku i mogę polecić z czystym sumieniem <ok>, a wcześniej miałem Centrę Plus i również sprawowała się bez zarzutów.Audi Sport pisze:Polecam akumulatory Gigawatt (robione na starych technologiach Bosch'a), ponieważ mają świetny stosunek jakość-cena, użytkuję go 5'ty rok i nie mogę narzekać.
westa to gówno... sam sie przekonałem o tymAudi Sport pisze:Polecam akumulatory Gigawatt (robione na starych technologiach Bosch'a), ponieważ mają świetny stosunek jakość-cena, użytkuję go 5'ty rok i nie mogę narzekać. Aku firmy Westa też polecam, a w szczególności modele z serii "force". Co do uszczelek uszczelek do silnika Elring nie ma sobie równych wśród zamienników dobrej klasy, mam uszczelkę pod pokrywę zaworów z tej firmy jak i uszczelniacz wału i na razie się sprawują, a jakość super <ok>
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: