S2 avant + 90cs USA b4
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
ja dzis mylem moj samochod w sloncu i jak jest umyty i oblany woda to cudnie mieni sie perla fioletu z golfa mkII z wersji Fire&Ice, jednak gdybym mial w tej chwili malowac samochod napewno padlo by na lakier z palety fiata panda, takze fiolet lecz nie trzeba miec slonca wokol siebie zeby dostrzec ten kolor ;]
-
- Forum Audi 80
Na ebay.de jeden fotel recaro ergomed można kupić za 200-250 Euro (na allegro jeden stoi od dłuższego czasu z grzaniem i airmatic za 999 PLN (wcześniej stał za 1500). Do tego trzeba jeszcze konsole pod audi 80 kupić. Tydzień temu 1 konsola poszła za ~130 Euro. Oczywiście konsole można zrezać z mocowania fabrycznego fotela i ja tą drogą chyba będe szedł jeśli nie uda mi się wyrwać konsoli w miarę rozsądnej cenie.
Ten fotele to nie Ergomed to raz. Komplety foteli z RS2 do koszt jakieś 1000 Euro komplet.300zx pisze:Na ebay.de jeden fotel recaro ergomed można kupić za 200-250 Euro (na allegro jeden stoi od dłuższego czasu z grzaniem i airmatic za 999 PLN (wcześniej stał za 1500). Do tego trzeba jeszcze konsole pod audi 80 kupić. Tydzień temu 1 konsola poszła za ~130 Euro. Oczywiście konsole można zrezać z mocowania fabrycznego fotela i ja tą drogą chyba będe szedł jeśli nie uda mi się wyrwać konsoli w miarę rozsądnej cenie.
Jeżeli ktoś powie ze taniej to sprzedaje same fotele bez szyn. Szyny elektryczne w ASO do tych stołków to 2500 za sztukę.
Nieładniegornik pisze:Cena kompletu kosztuje tyle co Twoja B4, ciężko o okazję.