[Audi 80 B3] białe b3 od Taktownie
a co do kółek to wszystko zależy od tego jak ostatecznie pomaluje auto, jak zostanie białe to pewnie wylądują kółka z czarnymi środkami, poluje na bbs rs w 16 calach ale póki co jeszcze nie trafiłem w "normalnych" pieniądzach, dla mnie 3 tyś za używane koła to duża przesada, dlatego ciężko będę miał ze zrealizowaniem tego planu a trudno mi znaleźć alternatywę dla tych kółek
gdybym uderzał w 15' to leżałyby inne koła, bo kumpel ma takie ładne kapcie 10 cali z tyłu i 9 z przodu ale nie znam nazwy, przymierzalismy i to nie jest to, ładnie wystaja, rant konkret, ale 15-tka jest moim zdaniem za mała, 16 to minimum, z reszta gdzies na forum była dyskusja o kołach to b3 i wyszło na to że 16 cali to najlepszy rozmiar dla tego modelu i takie też jest moje zdaniesztahu pisze:rial cobra rs tylko ze w 15"
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
robiłem dzisiaj przymiarki do oklejenia tylnych lamp folią. Wygląda to fajnie (czarne lampy na białym aucie) ale sama folia nie spełnia moich oczekiwań, tak "wiejsko" te lampy wygladaja, dlatego szukam treserów i pakuje na tył, jakby ktoś chciał sprzedać w dobrym stanie i w dobrej cenie to biorę od razu <ok>
Nigdy to nie będzie dobrze wyglądać, z lakierem rozumiem żart?taktownie pisze:Obrazek
mój lakier :mrgreen: zdecydowałem się na malowanie dokładek w kolorze, listwy zostają czarne. Pomysł ze zderzakiem s2 zażegnałem. Sprzedałem tak samo spontanicznie jak kupiłem, została mi aby maska b4... Macie może fotki jak wygląda maska b4 na b3 z dokładką zderzaka b3 kamei?