[Podkarpackie] pogaduchy
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
-
- Forum Audi 80
a co tu jeszcze dawac znac? termin jest, godziny nie ma wiec przyjmijmy ze 1830 czasu lokalnego (jezeli komus nie pasuje niechaj sie odezwnie), wybierajcie miejscowke i jedziemy z koksem.kamilek89 pisze:dajcie znać to też wpadnę może :mrgreen:
Zebysmy sie dobrze zrozumieli - musu nima, film ma byc dla Was a nie dla mojej fanaberii i tylko od Was zalezy czy w ogole powstanie, ja tylko stwarzam okazje.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
jak zdazysz poskladac zajezdzaj wieczorem do Nikiego, gdyby ktos jeszcze zechcial wziac udzial to dzisiejszy plener filmowy robimy w Harcie, krecimy dokad wystarczy swiatla.Leniarcik pisze:Kurczę, nie fajnie się złożyło, bo audi mam zdekompletowane zderzak S2 leży póki co w domu, a RS'owy jutro odbieram od lakiernika ^"
EDIT:
...i Niki20 wykorzystal sposobnosc, mam nadzieje uszczerbku na aucie i osobie wlasnej tudziez honorze nie ponioslszy. Kto nie mogl dotrzec niechaj czeka na nastepna okazje a komu sie nie chcialo... jego zdrowie zimnym Lezajskiem
-
- Forum Audi 80
to niedziela jest wiec bede trzezwial po weselu w Suwalkach. okazja na ustawke w Rzeszowie czy gdziekolwiek indziej na Podkarpaciu byla wczoraj...bartekziomek89 pisze:deejay.ftb, a co robisz 17 lipca? Może byś uderzył na Rzeszów?
@Niki20 - dojechalem bez przygod za to z permanentnym bananem na mordzie, nie dziekuj bo na razie jest tylko surowica, co z niej wyjdzie pierun jasny raczy wiedziec