Witam,
mam taki problem, ktoś kiedyś coś cudował z przodu i na pewno brakuje mi czegoś( tylko nie wiem dokładnie czego), miałbym prośbę jakby ktoś mógł mi zrobić kilka zdjęć jak wygląda auto przy intercoolerze od strony nadkola i z przodu od zderzaka, lub podać numery części.
[1,9 TDI 1Z] Dolot do intercoolera
ok ale tutaj znalazłem coś takiego: https://audi80.pl/b3-sb-kierownica-p ... t13191.htm. to taki gadżet czy to też ma być??
I jeszcze jedno ja mam przysłoniony wylot intercoolera nadkolem, chyba ma być wycięte nadkole żeby był swobodny przelot powietrza zgadza się??
I jeszcze jedno ja mam przysłoniony wylot intercoolera nadkolem, chyba ma być wycięte nadkole żeby był swobodny przelot powietrza zgadza się??
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
to jest taki gadżet bo w oryginale osłona pod silnikiem po prostu tylko zachodzi pod nadkole i osłania tą dziurę widoczną na 1 zdjęciu.a kolega zrobił sobie jeszcze dodatkowo kierownice powietrza wylotowego z intercolera.co do tech kratek w nadkolu to w B4 takich kratek nie było.można sobie wyciąć dziurę w nadkolu i wstawić jakąś kratkę ale moim zdaniem to zbędna rzecz no i będzie syf leciał na intercoler od strony nadkola...