Takie se A4 do latania po wsi i lansu pod remizą vol.2
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
tak ostatnio wlasnie widzialem ze zmieniles opis profilu na jakis avant bez silnika w b5 i myslalem ze jaja sobie znowu robisz z ludzi na forum, ale jednak zmieniles... to jest granatowy? ogolnie sam kolor bordo mi sie bardziej podobal, rozumiem ze aby zrobic ladny samochod wszystko musi byc w nienagannym stanie, wiec mozna uznac ten ruch jako krok w przod... kolo dobre, troche oklepane w vagu, ale jest naprawde fajne, choc nie powiem ze o jeden cal za male do b5, poprostu gdyby bylo to 19" bylo by lepiej, ale to pewnie wiesz, a ja pewnie nie zdaje sobie sprawy ze albo to kolo jest nie dostepne, albo dostepne za horendalne pieniadze, choc sam pokaales ze bordowy na 16" umial wygaldac z dobrze spuszczonym gwintem... koncze me wypociny, reszte sie obgada na zerkowie
pozdro
pozdro
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
oje juz sie nie spinaj, to ze na forum jest 5 kompletow brocka nie znaczy ze jest oklepane ;p ja widzialem poprostu na wspomnianych przez Ciebie paskach, poprostu przyjedziesz na advent i zobaczysz z 5 kompletow takich felg jak Twoje, co do rozmiaru, to tak wlansie myslalem ze 18" to byl max, ale ja tam sie nie znam <:P> fajnie ze jest czarny avant i tak jak pisze zobaczymy na zywo to ocenimy ;]