[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- karolas123
- Forum Audi 80
Łooo matko ale wiesniak z ciebie, jak sobie mozna pomalowac felgi w aucie na dwa kolory :?: :-x tragedia....
Kolory spoko, dodatki fajnie ze swieze tylko zmien opony z tych balonow na cos co zdecydowanie poprawi estetyke :!:
PS-pomaluj do pomaranczowych felg zaciski na bialo a do rożowych na kremowy
Kolory spoko, dodatki fajnie ze swieze tylko zmien opony z tych balonow na cos co zdecydowanie poprawi estetyke :!:
PS-pomaluj do pomaranczowych felg zaciski na bialo a do rożowych na kremowy
Ostatnio zmieniony 23 cze 2011, 15:59 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
:oops: :oops: :oops:sagem pisze:MarcinC, dzieki za namówienie mnie na te kolory, bałem sie ale teraz już cisnienie opadło <ok>
z tymi lusterkami to też zrób jak mówiłem :-> pomarańczowe lustro na stronie z pomarańczową felgą, a różowe lustro na stronie z różową felgą
z zaciskami też wiesz co zrobić
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Tak slonik to 8x17.
Kolczat, gadalem wlasnie z ojcem no i zdecydowalem sie na te 205 :mrgreen:
musze jednak sie z kims zamienic albo po prostu chwile odczekac i kupic 205.
Co do zawiasu to myslalem nad tym dlugo i doszedlem do wniosku ze szukam gwintu na sam przod, nizej oczywiscie musi byc i ja o tym wiem, tyl narazie zostanie na -65jest i jest nisko,
no a jak mam kupic sprezyne -60 nowke na przod i za 3 tygodnie ja wywalic to wole zaczekac ale zrobic to raz a porzadnie.
pozdro, co do kolorow jak je zalozyc to pomysle jeszcze
Kolczat, gadalem wlasnie z ojcem no i zdecydowalem sie na te 205 :mrgreen:
musze jednak sie z kims zamienic albo po prostu chwile odczekac i kupic 205.
Co do zawiasu to myslalem nad tym dlugo i doszedlem do wniosku ze szukam gwintu na sam przod, nizej oczywiscie musi byc i ja o tym wiem, tyl narazie zostanie na -65jest i jest nisko,
no a jak mam kupic sprezyne -60 nowke na przod i za 3 tygodnie ja wywalic to wole zaczekac ale zrobic to raz a porzadnie.
pozdro, co do kolorow jak je zalozyc to pomysle jeszcze