[Audi Coupe 89][SWAP 2.2T MC++] by Kris0181 sprzedane
dopiero we wtorek lakiernik ma czas żeby się nimi zająć ale na 3.07 będą na 100% na feldze bo mamy tu u nas 1/4 mili więc lansować się czymś trzeba :mrgreen:Kolczat pisze:uff Wonski jeszcze na brzydalach felgach, moze uda mi sie wrzucić piękny setup na lato przed nim? :mrgreen:
ja też dziękuję za sesyjkę i miło spędzone popołudnie <ok>
Kris długo jechałeś do domu
- goldstarb3
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Taka tam mała biżuteria testowa <lol>MIODEK pisze:kris0181, a poka ten chrom pod maską
silnik został pomalowany, graty umyte i tak wszystko wisi i czeka na skompletowanie wszystkiego do kupy, a kiedy kolejny przełom? ...?
Dziękować za miłe słowo ale walnąłeś się chyba o jedno zero :mrgreen: na razie to tu jest 10%goldstarb3 pisze:masz 100% coupeye. wszystko w niej mi sie bardzo podoba. atrapa gładka, soczewki, black lampa. zderzak od S2, masz talent chciałbym taką samą ale na tej glebie chyba ciężko jest się poruszać po nie pewnym terenie
Stołki leżą i czekają na chwile wolnego czasuKolczat pisze:no właśnie pokaz te nowe stołki, to są zalety zamkniętej budy :mrgreen:
UP wnętrza zapodam po powrocie z wizyty u Słonika <fiu fiu>
To jest nas dwóch...?Maroonio pisze:<haha>masz 100% coupeye. wszystko w niej mi się bardzo podoba. atrapa gładka, soczewki, black lampa. zderzak od S2, masz talent
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 16:20 przez kris0181, łącznie zmieniany 1 raz.