[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
EJ trawa nie zdenerwujesz mnie :mrgreen: :mrgreen: felgi i tak mam zajeistechmiel25 pisze:sagem pisze:Ej czy ja sie czepiam Waszych nickow ?, bo zaczniemy rozmawiac inaczej :lol: :lol: :lol:chmiel25 pisze:
<zeby> Samsung nie narzekaj <tance>
<rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>
yyyy samsung <nunczako>
<haha>
<pijaczek>
Felg się nie czepiam <zeby> HTC <:P>sagem pisze:EJ trawa nie zdenerwujesz mnie :mrgreen: :mrgreen: felgi i tak mam zajeistechmiel25 pisze:sagem pisze: Ej czy ja sie czepiam Waszych nickow ?, bo zaczniemy rozmawiac inaczej :lol: :lol: :lol:
yyyy samsung <nunczako>
<haha>
<pijaczek>
A tam na marginesie to pnącze <rotfl2>
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Jaki samsung toć to szajsung jest :mrgreen: Kto felgi na 2 kolory maluje, pewnie w mieszalni była promocja na bardzo dawno umieszane lakiery i jeden kolor tylko na 2 fele starczył <haha> <:P>
Fele zaiste są zajebiste <ok>
Na przód daj róż, a na tył pomarańcz, bądź na odwrót Z zaciskami można się pokusić by tam gdzie są różowe zaciski były pomarańczowe i na odwrót.
PS. Silnik kiedy będziesz modził :?:
Na przód daj róż, a na tył pomarańcz, bądź na odwrót Z zaciskami można się pokusić by tam gdzie są różowe zaciski były pomarańczowe i na odwrót.
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No dali mi mini promocje w mieszalni to przykombinowałem <ok>Audi Sport pisze:Jaki samsung toć to szajsung jest :mrgreen: Kto felgi na 2 kolory maluje, pewnie w mieszalni była promocja na bardzo dawno umieszane lakiery i jeden kolor tylko na 2 fele starczył <haha> <:P>
Co do zacisków to powiem tylko tyle, że nie bede ich narazie malował bo i tak i tak w ta zime wylatuja wiec nie bede kasy wyrzycal w bloto na pare miechow, w zime wpadnie duzy hamulec.
Co do silnika to też nic nie mowie ale w swoim czasie niektorzy sie zdziwia.
Pozdro :mrgreen:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Audi Sport, pokaże w swoim czasie, wole najpierw zrobić potem mówić bo nagadać się to może każdy
MIODEK, zgaduj zgaduj <ok>
Teraz priorytetem jest założyć gwint, dorwać dobre 4 sztuki 205/45 i zespolaki albo soczki jak się fajne trafia, to akurat z zejdzie się pewnie pod zime a potem troche ze srony technicznej.
Zaraz jade zakładać fele tyklko czekam aż asfalt wyschnie :mrgreen:
MIODEK, zgaduj zgaduj <ok>
Teraz priorytetem jest założyć gwint, dorwać dobre 4 sztuki 205/45 i zespolaki albo soczki jak się fajne trafia, to akurat z zejdzie się pewnie pod zime a potem troche ze srony technicznej.
Zaraz jade zakładać fele tyklko czekam aż asfalt wyschnie :mrgreen:
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Niki20, właśnie nie wiem co się ze mną dzieje, w deszcz też nie jeżdżę, ehhh. <ok>
dydo85, dzięki. Koloru niestety Ci nie podam bo dobierałem go sam sobie z plakietek z kolorami, było wiele odcieni pomarańczu, może z 50, gorzej było z różem. Ktoś już mi pisał pw w sprawie nr. lakieru ale to muszę jechać i spisać bo sam nie mam ;-p , mogę załatwić na next tydzień.
Tutaj na szybkości dwie fotki z telefonu niestety na parkingu kolo biedronki, nie umyte auto i fele trochę ubrudzone od wulkanizatorów. Na razie balony ale w następny weekend zakładam 205/40/45.
Do tego przy wyważaniu okazało się że jedna felga jest krzywa :shock: :shock: ale goście podeszli profi do sprawy i mi ja wyprostowali od razu za 50 zł
No i tak to wygląda robione telefonem, jak minie burza i woda wyschnie to popieszczę i może coś pstryknę.
,
Teraz muszę w dół iść oj w dół :lol:
dydo85, dzięki. Koloru niestety Ci nie podam bo dobierałem go sam sobie z plakietek z kolorami, było wiele odcieni pomarańczu, może z 50, gorzej było z różem. Ktoś już mi pisał pw w sprawie nr. lakieru ale to muszę jechać i spisać bo sam nie mam ;-p , mogę załatwić na next tydzień.
Tutaj na szybkości dwie fotki z telefonu niestety na parkingu kolo biedronki, nie umyte auto i fele trochę ubrudzone od wulkanizatorów. Na razie balony ale w następny weekend zakładam 205/40/45.
Do tego przy wyważaniu okazało się że jedna felga jest krzywa :shock: :shock: ale goście podeszli profi do sprawy i mi ja wyprostowali od razu za 50 zł
No i tak to wygląda robione telefonem, jak minie burza i woda wyschnie to popieszczę i może coś pstryknę.
,
Teraz muszę w dół iść oj w dół :lol:
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2013, 20:48 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.