[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Mi się podoba Panowie, wiadomo że każdy ma inny gust i wybierze coś innego, mi oba chyba podobaja się tak samo ale był bym za różem. Foto jest słabej jakości i tak jak Dydo mówisz rożni się sporo z rzeczywistościa.
Tutaj np. foto samej felgi z innego aparatu, wygląda całkiem inaczej.
Kolczat, mieszałem i nie widzi mi się to.
Co do opon, to mam na miejscu używki dobre 6-7mm wiec po co przeplacac za przesylke
Tutaj np. foto samej felgi z innego aparatu, wygląda całkiem inaczej.
Kolczat, mieszałem i nie widzi mi się to.
Co do opon, to mam na miejscu używki dobre 6-7mm wiec po co przeplacac za przesylke
inaczej, inaczej... i to bardzosagem pisze:Tutaj np. foto samej felgi z innego aparatu, wygląda całkiem inaczej.
[url=http://img148.imageshack.us/img148/6986/33333h.th.jpg]Obrazek[/URL]
tradycja, trzeba troche zametu zrobicKolczat pisze:spoko, przynajmniej zaczyna sie dziac cos na tym forum, bo przed trzema laty to tu musialo wiac nuda jak cholera
na foto jak fele stoja koło siebie kolory fajnie weksponowane, wiec tak jak pisze MarcinC dobry aparat, umyc auto i zeby słonce dopisało :mrgreen:
Nio Nio zawsze coś innego i cicho ciemny juz nie jest tak ciemny :mrgreen: Aż mnie korci by dowalić u siebie brocki każda w innym odcieniu różu xD
Samsung zespolaki cały czas leżą bez właściciela Zwłaszcza że jesli szybko byś brał to jestem skory do lekkiej negocjacji
A tak wg to teraz na którym zlocie będziemy pili :mrgreen: Pozdrówka
Samsung zespolaki cały czas leżą bez właściciela Zwłaszcza że jesli szybko byś brał to jestem skory do lekkiej negocjacji
A tak wg to teraz na którym zlocie będziemy pili :mrgreen: Pozdrówka
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
dydo85, dawaj zamianę na zderzaki. :mrgreen:
Niki20, dzięki.
Zayebatsu, róż jest git
btw. co do zespolaków to biorę je, wyślij mi ja za miecha kasę Ci przeleje, bo teraz kapcie muszę kopic <ok>
Pijemy na pierwszym najbliższym zlocie jaki będzie, zdrowia desperadosie :lol:
Takie oto mini foty niestety nie mam kogo wziąć do zdjęć i muśże czekać na didżeja szanownego. Pada i przestaje i tak cały dzień omg już mam dość, pojeździć nie można <ok>
, , , ,
Niki20, dzięki.
Zayebatsu, róż jest git
btw. co do zespolaków to biorę je, wyślij mi ja za miecha kasę Ci przeleje, bo teraz kapcie muszę kopic <ok>
Pijemy na pierwszym najbliższym zlocie jaki będzie, zdrowia desperadosie :lol:
Takie oto mini foty niestety nie mam kogo wziąć do zdjęć i muśże czekać na didżeja szanownego. Pada i przestaje i tak cały dzień omg już mam dość, pojeździć nie można <ok>
, , , ,
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2013, 20:55 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
- michael80b3
- Forum Audi 80