Wolfsgruppe Vag Event 1-3.07.2011
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
1. Igorro cabrio
2. Szuan sedan
3 Słonik compi
4. Harry cabrio
5. moze Atlas, narazie siedzi w garazu bo probuje dociagnac to wszystko do konca...
6. Kolczat Cabrio
7. Kubagti od cabrio na AR
8. Krysia b5
9. Maroonio
10. Hemp ale raczej Corrado
ja znam taką liste użytkownikow z tego forum, a kto czym to ostatecznie bedzie wiadomo na miejscu.
spadam po kola
2. Szuan sedan
3 Słonik compi
4. Harry cabrio
5. moze Atlas, narazie siedzi w garazu bo probuje dociagnac to wszystko do konca...
6. Kolczat Cabrio
7. Kubagti od cabrio na AR
8. Krysia b5
9. Maroonio
10. Hemp ale raczej Corrado
ja znam taką liste użytkownikow z tego forum, a kto czym to ostatecznie bedzie wiadomo na miejscu.
spadam po kola
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
to ja tez sie pochwale co zmodzil moj mistrz... mycie glinka mycie poler mycie odzywka odzywka i wosk, pozniej schniecie a w tym czasie ogarnianie kurzu wnetrza, ale to nic bo to co zobaczylem co sie stalo z lakierem na garazu kumpla od car detalingu przeszlo moje wszystkie pojecia, po malowaniu lakier sie nie swiecil jak wtedy, teraz wrocilem, wprawdzie w deszczu ale u mnie w garazu wciaz lustrzany efekt wody... masakra, galeria wpadnie najpierw w vwzone, jak wrocimy i wytrzezwiejemy z zerkowa to pojawi sie i tu :mrgreen:
looo ale mnie jara ta impreza ;p jeszcze front odebrac i jadziem do twierdzy wroclaw ;]
looo ale mnie jara ta impreza ;p jeszcze front odebrac i jadziem do twierdzy wroclaw ;]