a mnie wydaje się, że jednak chodziło o jakieś pomieszczenie/składzik, ale mogę się mylić <urodziny> <urodziny> <urodziny>Kolczat pisze:nie wiedzialem ze w telefonach komorkowych mozna znalsc drewno? :-| musze rozebrac moja <:P>
B4Q A TDI. Wszystko na sprzedaż :)
Trzeba było dać jakieś info a naszej autogiełdzie, bo ze 2 takie mi zalegają w szopie - byś miał szybciejchmiel25 pisze:Wreszcie dotarł do mnie brakujący element Klimatronica panel sterujący w drewienku pasującym do reszty sklejki w aucie <rotfl2>
[url=http://img543.imageshack.us/img543/5218/zdjcie0044o.th.jpg]Obrazek[/URL]
<rotfl2>
Bedzie można sobie wreszcie przełożyć kilka gratów. :mrgreen:
Tylko nie wiem czy od C4 pasują do B4?!
Pasuja dzięki Czekałem bo ktoś poprostu nie mógł go znależćslugs pisze:Trzeba było dać jakieś info a naszej autogiełdzie, bo ze 2 takie mi zalegają w szopie - byś miał szybciej
Tylko nie wiem czy od C4 pasują do B4?!
Oj tam Oj tam wydało się że stodołe rozebrałęm :mrgreen:MarcinC pisze: Kolczat napisał/a:
nie wiedzialem ze w telefonach komorkowych mozna znalsc drewno? :-| musze rozebrac moja <:P>
a mnie wydaje się, że jednak chodziło o jakieś pomieszczenie/składzik, ale mogę się mylić <urodziny> <urodziny> <urodziny>
Chociaż jeden porządny Narazie chwilowa przerwa w upalaniu bo skończyły mi się opony po niedzieli <placze> <placze> bo sprawdzałęm czy się ten złom jeszcze potrafi kręcić <co>Kolczat pisze:no tak, u niego predzej upalanko
Ta ja w papierniczym nie pracuje żeby se naklejki kupować <rotfl2> <rotfl2>sagem pisze:chmielek, pucowanko i do tego wrzucanie fotek <haha> <haha> <zeby>
A tak w ramach wycieczek wizyta w Holandii :mrgreen:
[/URL]ie0054u.th.jpg[/IMG][/URL]
Z ciekawostek na trasie zrobiło to padło 800 km NA 50 litrach :shock:
i se troche nawet daje rade :mrgreen:
[/URL]ie0054u.th.jpg[/IMG][/URL]
Z ciekawostek na trasie zrobiło to padło 800 km NA 50 litrach :shock:
i se troche nawet daje rade :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 05 lip 2011, 20:17 przez chmiel25, łącznie zmieniany 1 raz.