Takie se A4 do latania po wsi i lansu pod remizą vol.2
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Duło toś se pomacał :mrgreen:
Slugs kupiłem takie, tylko je delikatnie poprawiłem
Sagem narazie będzie 150 kuni, może 180 z hakiem w niedalekiej przyszłości. Co potem się okaże
Fanthom nie no stringów jeszcze nie noszę :mrgreen:
Zaciski z S4 polift + adaptery pod 300mm + tarcze Zimmermann 300mm + wężyki, złączki i płyn
Nie mogłem sobie poradzić z linką od ręcznego, bo jest za krótka. Mała rzeźba przy pomocy młotka i przecinaka i jakoś leży bez większych zagięć. Poza tym zabawa w dokładaniem miedzianego przewodu, ale jakoś poszło. Aktualnie robię drugą stronę... ciągle robię gdyż standardowo jest walka ze śrubą od jarzma.
Slugs kupiłem takie, tylko je delikatnie poprawiłem
Sagem narazie będzie 150 kuni, może 180 z hakiem w niedalekiej przyszłości. Co potem się okaże
Fanthom nie no stringów jeszcze nie noszę :mrgreen:
Zaciski z S4 polift + adaptery pod 300mm + tarcze Zimmermann 300mm + wężyki, złączki i płyn
Nie mogłem sobie poradzić z linką od ręcznego, bo jest za krótka. Mała rzeźba przy pomocy młotka i przecinaka i jakoś leży bez większych zagięć. Poza tym zabawa w dokładaniem miedzianego przewodu, ale jakoś poszło. Aktualnie robię drugą stronę... ciągle robię gdyż standardowo jest walka ze śrubą od jarzma.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
ja też kiedyś pomyliłem :mrgreen:Fanthom pisze:Ja uwazam ze jak na Krystyne przystalo i Ty powinienes sprobowac^^...Zaczales modzic auto od tej madrzejszej strony , czyli najpierw heble pozniej moc , bo zauwazylem ze czesc forumowiczow myli czasami kolejnosc:P...
chciałem zmienić, ale tu się nie da takiego fajnego dużego :mrgreen: tarcze nacinane i droższe, poza tym klocki szybciej się zużywają ( tak słyszałem, nie używałem nigdy takich cudów )Lucazzz pisze:Krycha, avatarka se zmień bo nieaktualny <:P> dlaczego nie kupiłes nacinanych tarcz??
kolega potwierdziłsagem pisze:Nacinane to kupa i leci trzy razy wiecej sufu na kola zamiast czyscic je 5 razy na dzien wypije wiecej piwa