[B4 Avant] Red Dragon Sprzedany
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
na samym dole powietrze u mnie osobiscie wycieralo by blotniki, ale gdyby zastosowac wezsze kolo to auto lezy na lozyskach, amory sa w samym dole, a co do jazdy na max setupie ponoc wozi na ulicy, po evencie bede konkretne decyzje, ale watpie ze dam sie spowrotem na niego przekonac, coraz bardziej podoba mi sie pomysl 300niutow pod maska :mrgreen:
Nie.Lucazzz pisze:gdy AR jest "na samym dole" jak max skrecony gwint, to jest rownie twardy jak tenze własnie gwint???
Jak AR jest na samym doe to przewaznie cos, najczesciej opona opiera sie o nadkole wiec da sie jedynie stac i ładnie wygladac :mrgreen: Im AR nizej tym cisnienie w poduszkach mniejsze a co za tym idzie zawieszenie jest miekczejsze.
no własnie, i dlatego nie dokonca jestem do AR przekonany... wolałbym skrecic gwint i móc sie lansowac :mrgreen: a nie robic PSSYK- PSSYK za kazdym razem...Słonik pisze: Lucazzz napisał/a:
gdy AR jest "na samym dole" jak max skrecony gwint, to jest rownie twardy jak tenze własnie gwint???
Nie.
Jak AR jest na samym doe to przewaznie cos, najczesciej opona opiera sie o nadkole wiec da sie jedynie stac i ładnie wygladac Im AR nizej tym cisnienie w poduszkach mniejsze a co za tym idzie zawieszenie jest miekczejsze.
chociaz moze kiedys, jak sie dorobie młodszego auta, bo do B4 to AR mało pasuje. co innego A4, albo A6...
A tam, to najpierw mi takie Kolczaty psyche zryły i z anty-glebowicza pokochałem te klimaty, potem doprawiły air ride'm przez co ostro kasiure na niego zbieram, a teraz mi się wycofują. Nosz ku%@* Panowie, skoro ja - junior glebowicz - jestem zdecydowany to stara armia tym bardziej powinna
Lucazzz nie musi być nowsze, ale zmień samochód na Coupe/Cabrio. Audi 80 sedan/avant to zawsze będzie audi 80. Coupe i Cabrio w pięknym stanie, odmalowane i na feldze jest niesamowicie rzadko spotykane i na air ride zrobi taki szał, że głowa mała i dupe urywa. Moim skromnym zdaniem.
Lucazzz nie musi być nowsze, ale zmień samochód na Coupe/Cabrio. Audi 80 sedan/avant to zawsze będzie audi 80. Coupe i Cabrio w pięknym stanie, odmalowane i na feldze jest niesamowicie rzadko spotykane i na air ride zrobi taki szał, że głowa mała i dupe urywa. Moim skromnym zdaniem.