[b3 2.0 3a] prodżekt żaba zakończony...
No i huk...wziął i ściągnął <:P> dobrze zrobiłeś, ja też długo rozkminiałem co zapodać, skóre czy alkantare no i padło na flok. Najlepsza opcja jesli ma się wybierac pomiedzy sztucznymi skórami, alkantarami a flokiem. Zapodaj preNdko ładne zdjęcia juz po zamontowaniu żeby utrzymać mnie w przekonaniu że będzie cycuś. 
- pawelrybak15
- Forum Audi 80

- Kontakt:
kris0181, majster powiedziol, ze klej musi schnac 24h. Dzisiaj wieczorem odbieram graty i jutro bede montowal, na zywo kolana miekna i mam nadzieje, ze na staruszce bedzie identycznie bo jak nie to deska do wywalenia :mrgreen: Szkoda, ze ni mam Twojego magicznego aparatu ale postaram sie cos ogarnac na czas, dzieki
pawelrybak15, cizko Ci chopie dogodzic :mrgreen: Padlo na flok bo wlasnie on postarza wnetrze(przynajmniej tak mi sie wydaje) i dodatkowo denerwowalo mnie odbicie deski w sloneczny dzien na szybie. Ta deska to jeden wielki grzejnik, przy wlaczonej klimie normalnie bylo czuc na twarzy, ze jest maksymalnie nagrzana, teraz powinno byc lepiej
pawelrybak15, cizko Ci chopie dogodzic :mrgreen: Padlo na flok bo wlasnie on postarza wnetrze(przynajmniej tak mi sie wydaje) i dodatkowo denerwowalo mnie odbicie deski w sloneczny dzien na szybie. Ta deska to jeden wielki grzejnik, przy wlaczonej klimie normalnie bylo czuc na twarzy, ze jest maksymalnie nagrzana, teraz powinno byc lepiej