Przerobiłem skany książki Reguluje i Naprawiam na format PDF. Prace trawały 2 m-ce ale opłacało się bo łatwiej cokolwiek znaleźć w opcji szukaj. Mogą pojawić się niewielkie literówki, które nie wpływają kompletnie na korzystanie z wiedzy. Miłego szukania i pozdrawiam.
[ Dodano: 2011-04-28, 11:54 ]
Co do silników 1,9D 1,9TD i 1,9TDi to też przerobiłem. Tu mi poszło szybciej bo już się wprawiłem.
[ Dodano: 2011-07-04, 13:46 ]
Jak się zabrać za Rozdzielacz Paliwa
[All] Reguluje i naprawiam.pdf by arekkrosno
- arekkrosno
- Forum Audi 80
[All] Reguluje i naprawiam.pdf by arekkrosno
Ostatnio zmieniony 17 paź 2012, 13:27 przez arekkrosno, łącznie zmieniany 2 razy.
- arekkrosno
- Forum Audi 80
Trzeba jeszcze zdjęcia poprawić i schematy elektryczne bo na razie są dziadowskie.
Przerabiałem książkę z działu Download - nic nie skanowałem. Fine Reader Sprint (z gazety wyborczej) i przerzuciłem wszystko do Word'a. 2 miesiące poprawiałem literówki i składałem format na nowo itd. Później do PDF'a i jest jak jest. Niestety nie mogę znaleźć zdjęć z tej książki w lepszej jakości i jest jak jest.
Jakby ktoś miał chęci i trochę wolnego czasu to można jeszcze zdjęcia i schematy poprawić.
Może doszuka się jeszcze literówek których ja nie znalazłem.
Przerabiałem książkę z działu Download - nic nie skanowałem. Fine Reader Sprint (z gazety wyborczej) i przerzuciłem wszystko do Word'a. 2 miesiące poprawiałem literówki i składałem format na nowo itd. Później do PDF'a i jest jak jest. Niestety nie mogę znaleźć zdjęć z tej książki w lepszej jakości i jest jak jest.
Jakby ktoś miał chęci i trochę wolnego czasu to można jeszcze zdjęcia i schematy poprawić.
Może doszuka się jeszcze literówek których ja nie znalazłem.