B4 limo AAH - FILM.ik s46
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
dobra, auto juz w garazu... mechaniory nie ogarnely mi tego, wiec czas zakasac rekawy i do boju.
pompa jutro do odbioru nowka sztunia, do wieczora moze to ogarne i w srode pierwsze testy.
kola jeszcze nie ruszone, nawet ich nie mam w domu... aj boje sie czwartu i przygotowywania wszzystkiego na szybko ale nie mam innego wyjscia
ps. slonik, nie zapomnij do mnie zabrac oslony aku na event
jutro mycie, w srode polerowanie alu i ogarnianie komory + szałerek mały, krecenie gwintem i jak wszystko bedzie git, ruszamy niewyspani, zmeczeni ale ucieszeni <ok>
pzdr
pompa jutro do odbioru nowka sztunia, do wieczora moze to ogarne i w srode pierwsze testy.
kola jeszcze nie ruszone, nawet ich nie mam w domu... aj boje sie czwartu i przygotowywania wszzystkiego na szybko ale nie mam innego wyjscia
ps. slonik, nie zapomnij do mnie zabrac oslony aku na event
jutro mycie, w srode polerowanie alu i ogarnianie komory + szałerek mały, krecenie gwintem i jak wszystko bedzie git, ruszamy niewyspani, zmeczeni ale ucieszeni <ok>
pzdr
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ja stoje w polu. Co chwile coś wyskoczy... gdyby nie problem ze spowalniaczem juz by tyl byl gotowy :-xslugs pisze:ile Cie wyniosło air ride'owanie fury?
800zł na gotowo poduszki okute poskladane na kolumnach (tyle wychodzi do coupe quattro - nawet gotowe poduszki są na allegro za 170zł tylko trzeba zrobic otwor po srodku w okuciu i to wszystko), szybkozłączki i jeszcze moze na przewody by starczylo
900zł profi kompresor
800zł elektorzawory zalezy ile i jakie
xxxzł amortyzatory
xxxzł manometry
xxzł przyciski + kabelki
- Kontakt:
9j 205/40/17 przod i 10.5j 215/40/ tylgornik pisze:szuan, jakie parametry kółek i opon? Grubo.
przod skrecony prawie max + odboje - skok amora równy 0 (słownie: ZERO!) :mrgreen:
użytkownicy tam obecni mieli mozliwosc sprawdzenia - przerwa miedzy oponą na nadkolem 4mm z tylem nic nie robilem bo liczylem, ze tokarz sprawe ogarnie
aha z przodu dystans 20mm