[Sprzedawca] forumowicz Trepek
[Sprzedawca] forumowicz Trepek
Koledzy ogromnie polecam wszystkim tego kolegę jako specjalistę od modyfikacji, regulacji i napraw pomp wtryskowych D/TD. Chłopak ma ogromną wiedzę i to co robił na moich oczach z moją pompą było magią. Od około roku męczył mnie kompletny brak mocy, szczególnie na mocno rozgrzanym silniku. Byłem u wielu specjalistów i diagnozy były różne, jak się okazało - zupełnie nie trafione: "Panie wymień pan turbo", "Panie wymień Pan pompę", "Panie kup Pan inny samochód". Aż tu nagle na posta na forum odpisał mi właśnie Trepek i zaoferował, bym zjawił się u niego w domu i wtedy pooglądamy co jest grane. W 5 godzin wykluczył padniętą turbinę, padniętą pompę i wyregulował samochód tak, że teraz ma ok. 80-90 KM (wcześniej kompletnie nie dało się jechać, a jazda do Trepka do Olkusza była drogą przez mękę !!!). Teraz auto odzyskało moc, elastykę. Pięknie wkręca się i schodzi z obrotów. Jeszcze raz gorąco polecam wszystkim tego specjalistę od pomp wtryskowych !!!!!! A Tobie Trepek po raz wtóry dziękuję :)
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2012, 16:42 przez pcheos, łącznie zmieniany 1 raz.
[Sprzedawca] POLECAM Klubowicz Trepek
Konkretny sprzedawca towar opisuje tak że zdjeć nie trzeba wszystko sie zgadzało o wadach tez powie. Ogolnie bardzo polecam
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
[usługa] Użytkownik Trepek - Polecam!
Witam, miałem problemy z moim audi 80 1.9 tdi 92r na boschu 1z.
Po wymianie uszczelki, głowicy, rozrządu i pompy wtryskowej auto miało straszne problemy z obrotami. Szarpało, falowało i zacinało się na obrotach. Byłem w kilku miejscach i zawsze patrzeli ma mnie jak na kosmitę jak opowiadałem co się dzieje... i oczywiście jak to z mechanikami "wymieniaczami" bywa, diagnoz było sporo w stylu: nie wiadomo, trzeba auto zostawić na kilka dni, itd.
Za namową kolegi "Kubika" skontaktowałem się z "Trepkiem" który zaproponował abym do niego podjechał i spróbuje to zdiagnozować. Bez problemu podłączył się z kompem do samochodu, co nie jest łatwe w tym roczniku i z tą pompą, wykasował błędy i zrobił odczyt. Ustawił pompę, kąt, wszystko jak trzeba i autko śmiga bez problemu. Wszystko trwało niecałe dwie godzinki w przyjemnej atmosferze.
Polecam wszystkim posiadaczom diesli i 1.9 tdi tego specjaliste!
Bardzo dobry i miły kontakt , szybka i rzeczowa diagnoza, bosch nie ma przed nim tajemnic!
Jeszcze raz dziękuje Ci za pomoc!!!
Pozdrawiam
qhome
Po wymianie uszczelki, głowicy, rozrządu i pompy wtryskowej auto miało straszne problemy z obrotami. Szarpało, falowało i zacinało się na obrotach. Byłem w kilku miejscach i zawsze patrzeli ma mnie jak na kosmitę jak opowiadałem co się dzieje... i oczywiście jak to z mechanikami "wymieniaczami" bywa, diagnoz było sporo w stylu: nie wiadomo, trzeba auto zostawić na kilka dni, itd.
Za namową kolegi "Kubika" skontaktowałem się z "Trepkiem" który zaproponował abym do niego podjechał i spróbuje to zdiagnozować. Bez problemu podłączył się z kompem do samochodu, co nie jest łatwe w tym roczniku i z tą pompą, wykasował błędy i zrobił odczyt. Ustawił pompę, kąt, wszystko jak trzeba i autko śmiga bez problemu. Wszystko trwało niecałe dwie godzinki w przyjemnej atmosferze.
Polecam wszystkim posiadaczom diesli i 1.9 tdi tego specjaliste!
Bardzo dobry i miły kontakt , szybka i rzeczowa diagnoza, bosch nie ma przed nim tajemnic!
Jeszcze raz dziękuje Ci za pomoc!!!
Pozdrawiam
qhome
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez qhome, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łukasz1990
- Forum Audi 80
Miałem taki sam problem jak kolega Pcheos. Jak autko się zagrzało nie miało chęci jechać :cry: .
Postanowiłem wybrać się do trepka, choć blisko nie było ( prawie 200 km w jedną stronę ) i nie żałuję, autko teraz jeździ jak marzenie .
I co tu jeszcze dodać? Jednym słowem warto oddać swojego diesla w jego ręce :mrgreen:.
Polecam tego klubowicza .
Postanowiłem wybrać się do trepka, choć blisko nie było ( prawie 200 km w jedną stronę ) i nie żałuję, autko teraz jeździ jak marzenie .
I co tu jeszcze dodać? Jednym słowem warto oddać swojego diesla w jego ręce :mrgreen:.
Polecam tego klubowicza .