[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
!StaSiu, założenie jest na -70, ale to tylko teoria. W praktyce różnie być może :mrgreen:
Ehh dobra, zrobiłem te zdjęcia jak to święci ale powiem Wam że stawiacie mi bro bo samochód był już zamknięty w garażu i musiałem ruszyć dupę i go wystawiać!!
Aha, no i co inaczej coś ustawiłem w aparacie to inne foto wyszlo :mrgreen: :mrgreen:
, ,
Ehh dobra, zrobiłem te zdjęcia jak to święci ale powiem Wam że stawiacie mi bro bo samochód był już zamknięty w garażu i musiałem ruszyć dupę i go wystawiać!!
Aha, no i co inaczej coś ustawiłem w aparacie to inne foto wyszlo :mrgreen: :mrgreen:
, ,
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2013, 18:09 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
UP @ Ta technix -65 + amory gazowe o skróconym skoku by jasiu.
Tak wygląda, teraz chyba tył musi iść ciut niżej.
Na chwilę obecną mogę powiedzieć, że gwintu nigdy nie założę, ponieważ to jest tragedia.
Teraz jest okropnie twardo, miedzy oponę a błotnik wchodzi mi mały palec, jest ok 10 mm i jest tak twardo że nie dobija.
, ,
Pozdro
Tak wygląda, teraz chyba tył musi iść ciut niżej.
Na chwilę obecną mogę powiedzieć, że gwintu nigdy nie założę, ponieważ to jest tragedia.
Teraz jest okropnie twardo, miedzy oponę a błotnik wchodzi mi mały palec, jest ok 10 mm i jest tak twardo że nie dobija.
, ,
Pozdro
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2013, 18:13 przez sagem, łącznie zmieniany 5 razy.
sagem, dobrze teraz jest, ale dasz normalną oponę i wraz szpara będzie.
Ja mam skręcony gwint (ale jeszcze z odbojami) oponę 215/40 i daje radę, nie płakać.
Ja mam skręcony gwint (ale jeszcze z odbojami) oponę 215/40 i daje radę, nie płakać.
Ostatnio zmieniony 05 lip 2011, 20:20 przez gornik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
A no chyba że U mnie przy -60 15" na balonie chowa się i to dość mocno... 1cm bym jeszcze puścił, ale więcej nie bo 15stki na 65 profilu nie wsadzę...
Ostatnio zmieniony 05 lip 2011, 20:24 przez Niki20, łącznie zmieniany 1 raz.