Możliwe że tak. Na papierku to jest -60, ale na tyle mi to nie wygląda. Nie wiem, może rzeczywiście koło jest duże.Krycha pisze:to jest takie "ta techniksowe " - 80 :mrgreen:
[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- wojtek_gtx
- Forum Audi 80
- Kontakt:
W aucie mega podoba mi się motor, sam na początku nad takim myślałem ale jednak ...
Na pewno ta jednostka bardziej nadaje się do rajdów po szutrach i asfaltach bo wóz tak przodem nie ucieka .
A co do wyglądu też super wóz tylko te felgi w kolorze orange to już przesada ... teraz każdy jak odnawia felgę to jaki kolor ? ... pomarańcz oczywiście .
Na pewno ta jednostka bardziej nadaje się do rajdów po szutrach i asfaltach bo wóz tak przodem nie ucieka .
A co do wyglądu też super wóz tylko te felgi w kolorze orange to już przesada ... teraz każdy jak odnawia felgę to jaki kolor ? ... pomarańcz oczywiście .
- wojtek_gtx
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Krycha no sprawdze jak znajdzie sie ochotnik chetny na bro
wojtek_gtx, kola nie pomalowalem na zawsze, mial zostac ori srebrny ale w tydzien wyszlo inaczej, na nastepny sezon mozna przemalowac, albo zmienic kola, jeden woli matke drogi corke, a jeszcze sie taki nie urodzil, co by obu dogodzil <ok>
Twardo jest, ale na zakretach przy kapciu 225 jest naprawde milutko, musze zaopatrzyc sie w jakies ludzie siedzenia a te kanapy oddac rodzicom do goscinnego :mrgreen:
wojtek_gtx, kola nie pomalowalem na zawsze, mial zostac ori srebrny ale w tydzien wyszlo inaczej, na nastepny sezon mozna przemalowac, albo zmienic kola, jeden woli matke drogi corke, a jeszcze sie taki nie urodzil, co by obu dogodzil <ok>
Twardo jest, ale na zakretach przy kapciu 225 jest naprawde milutko, musze zaopatrzyc sie w jakies ludzie siedzenia a te kanapy oddac rodzicom do goscinnego :mrgreen:
Taaa za ten tekst masz u mnie BRO <tance>sagem pisze:Twardo jest, ale na zakretach przy kapciu 225 jest naprawde milutko, musze zaopatrzyc sie w jakies ludzie siedzenia a te kanapy oddac rodzicom do goscinnego
Ja tam wole córki <rotfl2> <rotfl2>sagem pisze:jeden woli matke drogi corke
Jak troche pojezdzisz zrozumiesz na czym polega ori -20 + sportowe amory bil b6/b8
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A róż do charakteru właściciela <ok>MarcinC pisze:do charakteru marki może i nie pasuje, ale do charakteru auta jak najbardziej :mrgreen: <ok>Bastek pisze:jednak nigdy nie przekonam się do jaskrawego koloru felg w audi... moim zdaniem po prostu takie zestawienie nie pasuje do charakteru marki auta...