a kto to :?: bo nie wiem... Szacunek za autko bo ryje beret i to mocnoszuan pisze:Niki20, jak spotkasz Denvi'ego to go pozdrow, niezle dalismy w piatek czadu
B4 limo AAH - FILM.ik s46
Offset i gleba idealna do zdjęcia nie wiem jak Ty na tym jechałeś, ale cabrio to by chyba pękało na spawach od takiego betonu ;] jako ciekawostka powiem, że zmierzyłem suwmiarką prześwit i wystarczyłby o 5mm wyższy offset i już mógłbyś śmigać na 'normalnym gwincie o skoku 3cm jak u mnie tył wystawał bardzo, na żywo aż mi się nie podobało, ale na fotkach wyszło to jakoś wspaniale czarny lakier maskuje
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
z przodu był 2cm dystans, bo innego nie mialem a kola zostaly zalozone w piatek dopiero ok 14ATLAS pisze:jako ciekawostka powiem, że zmierzyłem suwmiarką prześwit i wystarczyłby o 5mm wyższy offset i już mógłbyś śmigać na 'normalnym gwincie o skoku 3cm jak u mnie
planow co do limo mam jeszcze całą głowe(m.in. caly nowy wydech-total przelot, nowe ranty do mm3000, lakier, etc...) ale powiem tak, dzis w pracy wszystko przemyslalem i auto w sierpniu po ogarnieciu pompy paliwa i wymianie czujnika cisnienia oliwy ląduje na allegro. Sprzeda sie, to sie sprzeda, nie to nie... najwyzej bede kilka miesiecy bez wyplaty, tak sie wszystko pochrzanilo :roll:
pozdrawiam.
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
udalo sie odpalic karte z aparatu od kolegi, tak wiec:
"nas dwoje w trasie na iwent" :mrgreen:
-wjazd na A1 i pierwsze palniki 2zł i w gore :mrgreen:
-pierwsza i najgroźniejsza przeszkoda na drodze, zaledwie ponad 100km od startu
-przerwa na siusiu gdzies w centrum
-przerwa na siusiu i doładować zapasy bo w trasie pasażerowie przystawki wypili <ok>
-dojazd na miejsce i sie zaczelo pozdro od kierownika dla maniakow
"nas dwoje w trasie na iwent" :mrgreen:
-wjazd na A1 i pierwsze palniki 2zł i w gore :mrgreen:
-pierwsza i najgroźniejsza przeszkoda na drodze, zaledwie ponad 100km od startu
-przerwa na siusiu gdzies w centrum
-przerwa na siusiu i doładować zapasy bo w trasie pasażerowie przystawki wypili <ok>
-dojazd na miejsce i sie zaczelo pozdro od kierownika dla maniakow
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
a sie wytłumacze, a co <ok> w piatek jak skladalem na szybko cale auto, mialem sciagniety caly przod bo wisial jeszcze gorzej i cos robilem przy stole w warsztacie i spadla mi strona pasazera i zlamaly sie uchwyty i uszczerbilo sie przy laczeniu szkla dlatego wyciaglem dojazdowke :mrgreen:Tighe pisze:parujące halogeny
<pijaczek>